Salı, Mayıs 13, 2014

Gençtürk, Çatalca’da projelerini anlattı

İASKF Başkan Adayı Seymen Gençtürk, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu seçimleri için ilçelerdeki proje tanıtım toplantılarına devam ediyor.



Seymen Gençtürk, Küçükçekmece, Esenler, Kadıköy, Ataşehir, Avcılar, Gaziosmanpaşa, Maltepe ve Zeytinburnu'ndan sonra dün de Çatalca Kulüpleri Birliği’ni ziyaret etti.


3.Lige çıkan Çatalcaspor’un Başkanı ve Çatalca Kulüpleri Birliği Başkanı Hasan Gökçe, Gaziosmanpaşa Kulüpler Birliği Başkanı Murat Yılmazer’in de katıldığı toplantıya Çatalca’daki tüm Amatör Kulüplerin temsilcileri de katıldılar.


Son derece samimi bir ortamda geçen toplantıda ilk olarak Çatalcaspor'un başarı kutlandı. Daha sonra Kulüpler sorunlarını İASKF Başkan Adayı Seymen Gençtürk'e aktardılar. 3 saat süren toplantı karşılıklı soru ve cevapların ardından sona erdi.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


[gallery link="file" columns="4" ids="126688,126689,126690,126691"]

3 yorum:

Asım dedi ki...

Sayın gençtürk ilk önce bölge temsilciliğini yaptığı küçükçekmece'ye hizmet etsin, daha sonra istanbuy'a eder. adama sorarlar Küçükçekmecede ne yaptın diye?

Kaç maç izledin?
Altyapıları ziyaret ettinmi?
Altyapı sistemlerini inceledinmi?
Maçlarda ölümden dönen kaç futbolcuyu ziyaret ettin geçmiş olsun dileklerini ilettin?
Hangi sahalara ambulans veya sağlıkçı getirdin?
halı saha kiralayıp çocuklara iki topa vurdurup para kazandınmı?

KELMENT dedi ki...

Sizler Seymen GENÇTÜRK'ün ne kadar başarılı bir şekilde Küçükçekmece İlçesine hizmet ettiğini gayet iyi biliyorsunuz.
Hatırlayın TFF İstanbul İl Temsilciliği en başaralı ilçe kulüpler birliği ödülünün ilkini Seymen GENÇTÜRK'ün başkanlığını yaptığı Küçükçekmece Kulüpler Birliğine verdi. Sonrasındaki senelerin dağıtımını yapamadı. Sebebini de gayet iyi bir şekilde bilirsiniz ki sonraları da hep Küçükçekmece Kulüpler Birliği çalışmaları ile hep önde olmuştur. Bu sebepten dolayı ödülü hep Küçükçekmece İlçesine vermektense kaldırma yoluna gidildi.
Küçükçekmece modeli İstanbul'un tamamına yayıldığında olacakları gayet iyi biliyorsunuz. Biliyorsunuz ki Küçükçekmece de yapılan tüm sportif faaliyetlerin, ödül yönetmeliklerinin ve spor adına atılan her adımda Seymen GENÇTÜRK imzası mevcuttur. Koltuktan yönetimle değil yerinde çözümün Seymen GENÇTÜRK tarafından yapılacağının sizler de farkındasınız. Bu son çırpınışlarınız.
iSTANBUL da amatörler Seymen GENÇTÜRK ile kazanacak.
Sorularınıza yorum bile yapamıyorum. Ömrü sporun içinde geçmiş bir insana hele ki bu kadar başarılı bir spor yöneticiliği yapan adam gibi adama sormak bence sizin bu işlerden anlamadığınızın göstergesi.
Ayrıca Seymen GENÇTÜRK'ün veremeyeceği hesapta yoktur. Bilginize...

ersin dedi ki...

Asım bey senin tarafın belli söylediklerin o kadar saçmaki keşke başka şeyle yazıpta karalasaydın Seymen abinin ne kadar kulüplere yardım ettiği ve maç izlediğini herkez bilir.biz hiç kimsenin şuandaki başkanımız Ali Düşmezin veya diğer adayların tek amaçları futbola hizmet olsun yeter.

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...