Çarşamba, Mayıs 14, 2014

Foça Belediyespor BAL'dan düştü

Bölgesel Amatör Lige devam edecek takımı belirleyecek olan Play Out maçı İzmir Atatürk Stadı’nda oynandı. Foça Belediyespor, Atillaspor'a 3-2 mağlup edince küme düştü ve Atillaspor da BAL'a terfi etti.


Henüz 5. dakikada yenen hatalı golün şokunu bir türlü üzerinden atamayan Foçalı oyuncular beraberliği bulmalarına rağmen hemen ikinci golü yiyerek bir şok daha yaşadılar. İkinci yarının 75.nci dakikasından sonra oyuncu ve yer değişiklikleriyle oyunda dengeyi sağlayan ve zaman zaman üstün oynayan Foça bu dakikadan sonra ancak bir gol atabildi.

Tire 1922’nin üçüncü lige çıkmasıyla elde edilen Play Out oynama ve ligde kalma şansı Atillaspor’un 3-2’lik galibiyetiyle Atatürk Stadı’nın çimlerine gömülü kaldı. Maçtan sonra Süper Amatör ligden Bölgesel Amatör lige yükselen Atillaspor’da sevinç, Süper Amatör Lige düşen Foça’lı oyuncu ve taraftarlarda hüzün vardı.



STAT: İzmir Atatürk Stadı
HAKEMLER: Niyazi Tokcan (Burdur Bölge) Okan Barçın - Cevher Ahen - Abdullah İnan (Antalya Bölge)
FOÇA BELEDİYESPOR : Serkan Bozkuş – Alpay - Serkan Tanrıseven – Aykut - Talip – Oğuz – Batuhan – Evren (Dk.46 Özkan) – Can (Dk.60 Fatih) – Emre – Fikret (Dk.72 Umut)
ATİLLASPOR : Mustafa – Kaan – Hilmi(84 Gökay) – Caner Tezel – Enes - Erhan – Sercan(Dk 60 Caner Kalkay) – Onur(Dk.90 Kadir) – Vedat – İbrahim – Volkan
SARI KARTLAR : Dk 55 Alpay – Dk 60 Fatih – Dk 80 Emre (Foça Bldspor) – Dk 90 +5 Caner Kalkay (Atillaspor)
GOLLER: Dk.5 Hilmi - Dk.12 Caner Tezel – Dk.55 Volkan (Atillaspor) – Dk 10 Aykut – Dk 89 Serkan Tanrıseven (P) (Foça Belediyespor)

KAYNAK: www.focafoca.com

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...