Pazartesi, Mayıs 12, 2014

Fatih Kulüpleri, Düşmez ve ekibini ağırladı

Fatih Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği çatısı altında toplanan Fatih İlçesinde faaliyetlerini sürdüren 43 kulübün tamamının toplantıya katılması, buradaki gücü bir kez daha göstermiş oldu. Geceye katılımın mükemmel olması, İASKF Başkanı ve Başkan Adayı Ali Düşmez’i, Yol arkadaşlarını ve Fatih Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Murat Kapusuz ve ekibini memnun etti.

Fatih’te bu büyük İlçeyi temsil eden Amatör Spor Kulüplerinin Başkanları ve yöneticileri, Büyükşehir Belediyesi Topkapı Sosyal Tesislerini hınca hınç doldururken, gecede ev sahibi anlamında ilk konuşmasını Fatih Belediyesi Spor Komisyonu Başkanı Hasan Morgül yaptı. Kulüplerin Fatih Belediyesi olarak her zaman kulüplerin yanında olduğunu ifade eden Hasan Morgül, bu güne kadar yaptıklarını ve bundan sonra yapacaklarının teminatı olarak gösterdiklerini ifade etti. Morgül ile birlikte Belediye Meclis Üyeleri de toplantıya katılarak Fatih Amatör Spor Kulüplerine ve İASKF Başkanı ve Başkan Adoayı Ali Düşmez’e bir anlamda desteklerini gösterdiler.


Kapusuz’dan katılanlara teşekkür
Fatih Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Murat Kapusuz, Derneklerinin organize ettiği bu toplantılı yemeğe ilgi gösteren tüm kulüplere teşekkür ettiğini söyledi. İstanbul’un en yoğun bölgelerinden olan Fatih’te spor anlamında katılımcı sayısının çok olduğunu fakat bu katılımcılara tesis ve saha anlamında fazla destek veremediklerini söyledi. Yer ve konum itibarıyla tamamı dolu olan bu yarım adanın içerisindeki sportif faaliyetleri imkanlar elverdiğinde en iyi şekilde yapmaya gayret gösterdiklerini söyleyen Kapusuz, yapılması gereken bölgeler olduğunda Fatih Belediyesi ve Federasyonun desteklerini her zaman burada aldıklarını beyan etti. Toplantıya katılım gösteren tüm kulüplere de teşekkür eden Başkan Kapusuz, birlikten kuvvet doğacağını bir kez daha gözlemlediklerini belirtti.


Düşmez, toplantıyı sohbet
Başkan Murat Kapusuz’un organize ettiği toplantıda İASKF Başkanı ve yeni başkan adayı Ali Düşmez ile ekibi, kulüplere dünden bugüne neler yaptıklarını, gelecekte neler yapacaklarını bir bir anlattılar. Kulüpleri ikna edecek taze bilgiler veren Başkan Ali Düşmez, bunun bir seçim propagandası olarak görülmemesini, sadece dost hane bir şekilde yemekli sohbet olarak algılanması gerektiğini vurguladı. Kendilerini anlatmaya zamanının yetmeyeceğini ve bunun için çok uzun bir vakte ihtiyaçları olduğunu söyleyen Başkan Ali Düşmez, “Bu nazik davetlerinden dolayı Fatih Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Murat Kapusuz, Yönetim kurulu üyeleri ve siz değerli spor kulüplerinin başkanları ile yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi. Fatih’teki toplantının olumlu sinyaller verdiğini kulüplerin ve kalımcıların memnun olduğunu söyleyen Dernek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Kadırgaspor Kulüp Başkanı Cemalettin İnanç, Fatih’teki birlikteliğin hiçbir zaman bozulmayacağını bu toplantıya katılımı üst seviyede taşıyarak bir anlamda herkese gösterdiklerini söylemeden geçemedi. Toplantıdan memnun ayrılan Başkan Ali Düşmez ve Ekibi, Fatih İlçesindeki mesajları aldıklarını, bununla ilgili gerekli değerlendirmelerin yapılacağını söyledi. Bir kez daha Fatih Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Murat Kapusuz ve ekibine, kulüplerin temsilcilerine hatta katılımcı olarak orada bulunan herkese teşekkür ettiğini ifade etti.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN


[gallery link="file" ids="126401,126402,126403,126407,126406,126405,126404,126408,126409,126410,126411"]


 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...