Çarşamba, Mayıs 07, 2014

Eyüp Teknik Direktörü Ümit İnal'dan sitem

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grupta kümede kalma mücadelesi veren Eyüpspor'da Teknik Direktör Ümit İnal, 2-0 kazanılan Bozüyükspor maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.



İşte İnal'ın o açıklamaları;
"Görevde bulunduğum 6 hafta içerisinde kulübümüzü kümede bırakma adına gösterdikleri istek, arzu ve yürekli mücadelelerinden dolayı tüm futbolcularımı kutluyor ve hepsine çok teşekkür ediyorum.


 


Maddi ve manevi desteğin olmadığı ve birçok olumsuzluğun yaşandığı, hatta 10 gündür futbolcuların kaldığı tesislerde elektriğin dahi olmadığı bir ortamda oyuncularımın gösterdiği özveriye karşılık Eyüpspor camiasının gidişata, bu denli duyarsız kalmasına bir anlam veremediğimi belirtmek istiyorum.


 


Bu açıklamayı şikayet olarak değil ama var olan bir durumu da tespit etme adına yapıyorum. Zaten, şartlar ne olursa olsun oyuncularım, kulüp çalışanları ve teknik ekibimle beraber İskenderun Demir Çelik maçının bitiş düdüğüne kadar takımımızı kümede tutma adına her şeyimizi ortaya koyacağımıza haftalar öncesi kendi aramızda söz vermiştik.


 


İstanbul'a ve Eyüp ilçesine mal olmuş 95 yıllık geçmişe sahip Eyüpspor'un geleceği adına çok önemli olan böyle bir maç öncesinde bu açıklamayı yapma gereği ve sorumluluğunu hissettim.


 


KAYNAK: http://www.habereyup.com

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...