Pazartesi, Mayıs 19, 2014

Eyüp Çırçır İmarspor rövanşı vermedi

İstanbul 2.Amatör Lig 5.Grupta şampiyonluk umudu kalmayan Eyüp Çırçır İmarspor, üst sıradaki takımlardan puan almaya devam ediyor. İki takım Emirefendi'nin 3-1 kazandığı maçın rövanşında karşılaştı.



Beyoğl Belediyesi Sütlüce Stadında Emirfendi ile Eyüp Çırçır İmarspor, başarılı genç Hakemlerimizden Barış Esa'nın yönettiği karşılaşmada kozlarını paylaştılar. Hüseyin Sönmez Kumral ile Volkan İpçioğlu'nun Yardımcı Hakemlik yaptığı karşılaşmanın ilk devresinde konuk ekip Eyüp Çırçır İmarspor, ikinci 45 dakikada ise ev sahibi Emirfendi üstün oynasa sa 90 dakika sonunda gol sesi çıkmadı ve maç başladığı gibi sona erdi 0-0.

Bu sonuçla Eyüp Çırçır İmarspor 19 puana yükselirken, Emirfendi 28 puana çıktı ve Karadolap'ın, lider Sarıyer Fatih Sultan Mehmet Mahallesini 1-0 yenmesi sonucunda liderliği devralmasıyla, ikili averajla ikinci sıradaki yerini korudu.Sarıyer Fatih Sultan Mehmet Mahallesi ve  Emirfendi bu hafta karşı, karşıya gelecekler.

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

 

2 yorum:

gereksiz dedi ki...

neresi başarılı bu hakemin yalan yanlış şeyler yazıp insanları kandırmayın maçı katletti resmen hakem verilmeyen penaltılar ofside olan pozisyonlara kaldırılmayan bayraklar daha neler neler böyle adamlara hakemlik falan verilmemeli insanları çileden çıkarmaktan başka hiçbir işe yaramıyorlar.

erol dedi ki...

Biz sahaya çıkar topumuzu oynarız.Bizim için her maç finaldir.şampiyon olmasak da futbolumuzu oynarız bizimde ilk maç da kaptanımızı sakatladılar ambulansla sahadan cıktı sezonu kapattı bizim dengemizi bozdu şampiyonluğumuz gitti.Her şeye rağmen futbol oynuyoruz.Maç dan sonra centilmence tebrik ettim küfür yedim ayıptır böyle şeyler ben hocayı tebrik ederim çok centilmen her futbolcuda centilmen olmalı ben yinede insallah çıkarsınız diyorum başarılar diliyorum.

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...