Çarşamba, Mayıs 07, 2014

Düzce81 Tv de nereden çıktı?

Düzce'de kısa bir süre önce yayın hayatına başlayan tüm Türkiye genelinde yaygın halde kullanılan fakat Düzce'de ismi yeni duyulan Web Tv olayı beğeni toplamaya başladı.
Düzce'nin ilk  ve tek Web Televizyonu olan Düzce81.tv kurulduğu günden beri takipçi sayısı ve beğenen sayısı oldukça çoğalıyor. Düzce'de bu tarz bir yayının daha önceleri olmaması nedeni ile halkın biraz ön yargılı yaklaştığını savunan imtiyaz sahibi Emrah Tuzcu adından sık sık söz ettiriyor.İlk olarak yayın hayatına Düzce'de Parantez Gazetesi bünyesinde yol almaya başlayan Tuzcu, daha sonrasında ise Düzce Tv'de boy gösterdi. Buralarda hiç pes etmeden, ben bu habere gitmem demeden, ben bu maça gitmem demeden, yılmadan, özverili bir biçimde beş kuruş dahi almadan kendi gönül rızası için çalıştığını söyleyen Tuzcu'nun artık haftalık çıkartmış olduğu Düzce Sportif isimli bir spor gazetesi ve Düzce'de ilk olarak kurduğu Düzce81.tv isimli web internet televizyonu var.

Hafta sonu oynanan Düzcespor ile Akçakocaspor arasında Bölgesel Amatör Lige yükselme play off müsabakasını da www.duzce81.tv 'den canlı olarak izleycileriyle buluşturan Tuzcu, o günkü müsabakayı 2.992 kişinin canlı olarak izlediğini ifade etti.

Düzce Sportif ve Düzce81.tv Web Tv İmtiyaz sahibi Emrah Tuzcu'nun kısa bir süre içerinde Düzce'nin tek spor gazetesi ve web televizyonu olması ile yapmış olduğumuz röportajda kendisi hakkında yapılan olumlu veya olumsuz olayları bizlere aktardı.


EMRAH TUZCU

Düzce Sportif ve Düzce81.tv Web Tv İmtiyaz sahibi Emrah Tuzcu yapmış olduğu konuşmasında ; Benim buralara gelmemde ki isimlerin başında gelen öncelikle babam İbrahim Tuzcu ve gazetede yer bulmamda bana sahip çıkan Hüseyin Akçay'dır. Gazetede ilk başladığım günlerde o gün kü heyecanımı hiç kaybetmeden aynı heyecanımla birlikte hareket ediyorum. Eğer o günkü heyecanımı kaybetmiş olsaydım şayet ne bir Düzce Sportif Spor Gazetesi olmazdı, ne de Düzce81.Tv hayata geçemezdi. Hani derler ya sabırla ve azimle basamakları birer birer çıktım.İşte ben aynı bu dediğim gibi bu basamakları birer birer çıkıyorum ve çıkmaya da devam edeceğim. Çünkü öğreneceğim daha çok şey var. Bu gazete ve web tv'yi hayata geçirmeyi çok istiyordum. Baktım ki Düzce'de bu tarz hizmet veren bir kurum yada kuruluş yok. Bir boşluk var.Bende düşündüm zaten basının içindeyim. Neden ki bu işe bir el atmıyorum dedim ve önce spor gazetesi ardından ise web televizyonculuğunu Düzce'ye kazandırmış oldum. Kendimi övmek istemiyorum fakat öyle inanılmaz işler yaptığıma inanıyorum ki ben bu yapmış olduğum hizmetler karşısında hiç bir bedel almadan yapıyorum ve haz alıyorum. Vermiş olduğum bu hizmet aslında azımsanmayacak kadar değerli bir iş. Fakat bunu er yada geç herkes anlayacak diye düşünüyorum. Sonuçta Düzce'de dışarıda canlı yayın hizmeti verebilecek iki yayıncı kuruluş var, bunlardan biri benim. Seçim zamanında partilerin mitinglerini canlı olarak halk ile buluşturduk. Özelliklede Düzce Belediye Başkanı Sayın Mehmet Keleş'in proje tanıtım programını bizim kendi sitemizden 14.000 kişi canlı olarak izlemiş bulundu ve Düzce'de karasal yayın yapan Düzce Tv'de bu programı bizden alarak onlarda canlı yayın yapmışlardır. Sadece bu tarz işlerle gündeme oturmadık. Düzce'de spor adına Düzcespor olsun, Beyköy Belediyespor olsun, Akçakocaspor olsun, Düzce Belediyesi Voleybol takımlarının maçlarını canlı olarak izleyici ile buluşturuk ve buluşturmaya da devam edeceğiz. Habercilik anlamında olsun, spor anlamında olsun fark etmiyor. Düzce'de hatırı sayılı bir çevremiz vardı. Zaten hali hazırda 10 yıldır Düzce'de faaliyet gösteren bir özel şirketin de İnsan Kaynaklarını yürütüyorum. Hafta içi fabrikama vakit ayırıyorum. Fabrikadan arta kalan zamanımı da ilk göz ağırlarıma yani gazeteme ve televizyonuma vakit ayırıyorum. Tek başıma bunca işi yapıyorum, kimseden destek almadan bu işleri yapmak her yiğidin harcı değil diye düşünüyorum." dedi


TUZCU



Tuzcu konuşmasına ise şöyle devam etti; "Biz Düzce Sportif ve Düzce81 Web Televizyonu olarak en başından bu yana Düzce'yi çok önemsiyoruz. Düzce'deki gelişmeleri, beklentileri ve olayları halkımızın en iyi şekilde duyması için elimizden geleni yapıyoruz. Kamuoyunun beklentilerini ise en objektif şekilde yönetenlere aktarıyoruz. Bu bağlamda Düzce'de güvenilirlik açısından da iyi bir noktadayız. Düzce'de spor konusunda  aktif bir çalışma sergiliyoruz. Düzce ilimizden ve ilçelerinde spor anlamında yaşananları vatandaşlarımıza haber yolu ile yansıtmaya devam edeceğiz. Yine Düzce ve çevresinde gördüğümüz eksikliklerin de giderilmesi adına haberciliğin tüm gereklerini yerine getireceğiz. Düzce'de çalışan bütün basın mensubu arkadaşlarımızla da koordineli olarak ve onlara cephe almadan da ahenk içinde çalışarak Düzce'nin en güzel noktalara ulaşmasını sağlayacağım. Çizgimizi bozmadan, dik durarak, korkmadan habercilik anlayışını sürdüreceğimizi buradan sizlerin aracılığı ile tüm yurttaşlarımıza bildirmek isterim." dedi.

HABER: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...