Cumartesi, Mayıs 17, 2014

Düşmez, Bayrampaşa'yı ziyaret etti

Haziran ayında yapılacak İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyon (İASKF) Genel Kurulu’nda Başkanlık için yeniden adaylığını koyan İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Düşmez, Bayrampaşa kulüplerini ziyaret etti.

Bayrampaşa Belediyesi Tuna Sosyal Tesisleri’nde Bayrampaşa’daki kulüplerin başkan ve yöneticileriyle bir araya geldi. Bayrampaşa Kulüpler Birliği Başkanı Mustafa Aydemir’in ev sahipliği yaptığı toplantıda görev yaptıkları süredeki hizmetlerini anlatan Düşmez, Haziran ayında yapılacak seçimde destek istedi.

Açılış konuşmasını yapan Bayrampaşa Kulüpler Birliği Başkanı ve aynı zamanda Teknikspor Başkanı olan Mustafa Aydemir, Ali Düşmez ve yönetim kurulu üyelerine “Hoş geldiniz” diyerek, Bayrampaşalı kulüpler olarak yeni dönemde Ali Düşmez ve ekibinin yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

ali-dusmez-e-bayramp__i6_

İASKF’nin görevlerini, 2.5 yılda yapılanları, yeni dönemde yeniden aday olup yarım kalan işlerin tamamlanması adına yeni bir yapılanma içerisine girdiklerini söyleyen Başkan Ali Düşmez, iyi bir yönetim ile İstanbul’a daha büyük hizmetler getireceklerinin altını çizdi. Düşmez, "Tüm ilçelerde olduğu gibi Bayrampaşa’da da kulüplerin yanındayız. Görevde olduğumuz süre içerisinde de ufaklı, büyüklü çok iyi işler yaptık. Sıkıntılı bir dönemden sonra ben ve arkadaşlarım idareye geldik. Sorumluluğumuz büyük. Normalden 5 kat daha fazla mesai veriyoruz. İş arkadaşlarımızla birlikte bu emaneti sonuna kadar götüreceğiz. Tek düşüncemiz kulüpler üzerinde hoş bir seda bırakabilmek bizim şiarımızdır. İstanbul ASFK daha önce konfederasyondan ihraç durumda idi. Yaptığımız girişimlerle tekrar konfederasyona girdik. Biz geldiğimizde binamız kötü durumda idi. Bina bakanlığın malı, bize tahsisli durumda. Binanın tadilatını yaptığımız girişimlerle bakanlık tarafından yapılmasını sağladık. ASFK olarak sporun diğer branşlarına da eğileceğiz. Sağlık konusunda ambulans ve sağlıkçı sıkıntımız var. Yeni dönemde bunu aşmak için çalışmalarımız olacak. Sosyal güvencesi olmayan sporcularımıza, lisans ibrazı ile sosyal güvenceye alınmasını sağladık. 2 yıldır liglerdeki prosedürlerle ilgili bilgilendirme amaçlı kitapçık hazırlayıp, dağıtıyoruz. Eskiden şampiyon olan takımlar kupasını alamıyordu. Biz dönemimizde şampiyon olan takımlarımızın kupalarını yüzde 95 oranında verdik. Söz verme değil, daha güzel işleri birlikte yapma adına İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyon başkanlığına tekrar adayım. Ya bir şeyleri değiştiririz ya da biz değişiriz. Başka bir amacımız yok. Yapılanlar ortadadır. Yaptıklarımızın hepsi devam edecek. Kulüplere sağladığımız avantajları arttırarak sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

KAYNAK: www.pasavizyon.com

2 yorum:

suat uzumcü dedi ki...

ali düşmeze sonuna kadar yanındayız**amatör camıa nerden nereye geldı eskıden kımse amatorlerın yuzune bakmazdı şimdi herkes amatörleri konusuyor**yolun acık olsun genel başkanın**beşiktaş kulubler bırlıgı başkanı suat üzümcü**

ahmet dedi ki...

Bayrampaşa tuna nın bal a direkt çıkışını engelleyin kura çekmeden Arnavutköy belediye ile halide yi eşleştirip göz göre göre hakkını yiyin ondan sonra gelip Bayrampaşa dan oy isteyin o çocukların emeği ve ahı size seçim kazandırmaz.

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...