Çarşamba, Mayıs 14, 2014

Denetim Müdürlüğü penaltılarla turladı

İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı çalışanları futbol turnuvasında normal süresi 2-2 eşitlikle sonuçlanan karşılaşmada penaltı atışları sonrasında maçı 7-6 kazanarak adını yarı finale yazdıran takım Denetim Müdürlüğü oldu.



Turnuvanın en çekişmeli çeyrek final karşılaşması denebilecek mücadelede sahada altmış dakika boyunca seyir zevki yüksek bir futbol oynandı. Karşılaşmanın ilk yarısında daha rahat bir futbol sergileyen Denetim Müdürlüğü Veysel'in ayağından erken bir gol buldu. Golden sonra toparlanan Bayrampaşa Denetim oyunda dengeyi sağladı ve mücadelenin ilk yarısı karşılıklı ataklar ve gol pozisyonlarıyla geçti anacak karşılaşmanın ilk devresinde başka gol olmadı.


 


İkinci yarıya Bayrampaşa Denetim hızlı başladı ve devrenin ilk dakikalarında Muammer ile skora eşitliği getirdi. Ancak cevap gecikmedi ve Selim'le bir kez daha öne geçen Denetim Müdürlüğü bu golden bir kaç dakika sonra bu kez Mustafa Çimen'in golüne engel olmayınca karşılaşma 2-2'ye geldi.


 


İkinci yarının ortalarından sonra kondisyon olarak düşmeye başlayan Denetim Müdürlüğü üzerinde baskıyı arttıran Bayrampaşa Denetim girdiği pozisyonlardan aradığı golü bir türlü çıkartamayınca karşılaşmanın normal süresi 2-2 eşitlikle sona erdi ve direkt olarak seri penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışları sonrasında rakibini 7-6 mağlup eden Denetim Müdürlüğü yarı finalde Bahçelievler Uygulama'nın rakibi oldu.


 


Denetim Müdürlüğü'nün penaltıları; Mahir (+), Uğurcan (+), Veysel (+), Süleyman (+), Ahmet (+)
Bayrampaşa Denetim'in penaltıları; Mustafa Çimen (+), Muammer (+), Mustafa Kala (+), Servet (+), Mustafa Özer (-)


MAÇIN YILDIZI: Muammer Dikici (Bayrampaşa Denetim)
MAÇIN EN CENTİLMEN OYUNCUSU: Cihan Yılmaz (Bayrampaşa Denetim)


HABER: ULAŞ BÜTÜNER


[gallery link="file" columns="4" ids="126848,126849,126850,126851,126852,126853,126854"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...