Perşembe, Mayıs 08, 2014

Çirkin kraldan altın çocuğa

Satırlarıma başlarken öncelikle Sakarya ASKF Başkanı Hüseyin Kama’ya “Geçmiş olsun” dileklerimi sunuyorum. Sonrası malum Sakaryaspor’un ligde kalma mücadelesinde başarılı olduğu için emeği geçen tüm futbolcu ve teknik heyeti canı gönülden kutluyorum. Tabi bu dileklerimi söylerken , bu Efsane takımın bu hallere düşmesine sebep olanları da esefle kınıyorum.


Dönelim Karasu’muza. Son iki sezonda Karasuspor gerçektende bana göre , büyük başarıya imza attı. Resmi Başkan sevgili Hasan Özkan kardeşim idi. Verdiği emeklerden dolayı kendisini yürekten kutluyorum. 5 Mayıs Pazartesi günü olağan kongre sonrası , Başkanlığa sevgili Onursal Başkan Yılmaz Ekşi geldi. 2nci Başkanlığa Aydın Aldemir getirildi.


Zaten başta da dediğim gibi bu iki cefakar yönetici Karasuspor’un , son iki sezonda maddi yükünü çekiyor. Hal böyle olunca demek ki değişen bir şey yok. Yine aynı isimler taşın altına elini koydular. Şimdiden kendilerine Allah kolaylık versin. Versin de madalyonun yüzü aslında bu değil.


Hani yazımın başlığında dediğim gibi “Çirkin Kraldan , Altın çocuğa “gidecek olan mesajlarda var. Kongre sonrası kendisi ile sohbet ettiğim yeni Başkan Yılmaz Ekşi , yaptığımız sohbette aynen şunları söyledi. “Geçtiğimiz sezonlarda ben bu takımda Onursal Başkan idim. Şimdi Başkanım tabiri caiz ise , Karasu İlçemizin Altın çocuğunu da yönetimim ile beraber karar alarak Onursal ve Fahri Başkan yaptık.


Herkes bilsin , hani diyeceksiniz ki. Kim bu Altın Çocuk. Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu elbette. Evet sevgili Başkanım , Bölgesel Amatör Lig (BAL), öyle kolay lokma sayılacak bir lig değil. Bir sezon yaşadık ve oynadık. Bu ligde ilk yılımız olmasına rağmen , mükemmel bir sezon yaşadık.  Çok da başarılı oynadık.


Hani sezon başı Antrenör adına yaşadığımız o talihsizlik olmasa , belki de ligde çok iyi bir yerde olabilirdik. Olsun bu da ayrı bir tecrübe oldu. Ama ben inanıyorum ki sevgili İspiroğlu , sizde  bu yolda taşın altına Belediye olarak elinizi koyarsanız , 2014-2015 futbol sezonunda bu takım , bu ilçe hak ettiği yerde olacağından hiç kuşkum yok.


Hani dedim ya , bu ligde ne takımlar vardı. Ekonomik olarak çok güçlü , arkasını bazı iş adamları ve Belediye’ye dayamış. Ama şimdi bakın nerde O’nlar tabiki yoklar , küme düştüler. Ya Karasuspor öylemi , elbette değil. Tabi hani tabiri caizse sevgili Yılmaz Ekşi , Hasan Özkan ve diğer yönetimdeki ve Karasuspor’a gönül vermişler. Öylemi adeta suyu taşıyarak , değirmeni döndürdüler.


Kısacası taşıma su ile değirmen çalıştı ise , bu sadece ve sadece birkaç sevdası Karasu için atanların sayesinde oldu. Bu değirmenin taşı , bu sezon asla öyle olmasın. Sevgili Mehmet İspiroğlu(Altın Çocuk) , Belediye bir şekilde su taşımasın , yeni kanallar bularak bu değirmeni çevirsin. O yüzden Çirkin Kral ile Altın Çocuk , aktif bir şekilde Karasu’yu ve Karasuspor’u omuzlarına alarak , gelecek sezonun planlarını yapsınlar.


Öyle kolay değil , Onursal ve Fahri Başkanlık. Karasu hepimizin keza Karasuspor’da. Şimdilik bu kadar , ben buradan Karasuspor’un yeni yönetimine şimdiden başarılar diliyorum ve Allah utandırmasın , bu zor ve çileli yolculuklarında.


10 Mayıs Cumartesi günü 2nci Amatör Lig maçları başlayacak .Ben tüm takımlarımıza başarılar dilerken , kazasız-belasız-sakatsız , bir lig diliyorum Ayrıca Kutsal varlıklarımız olan , tüm Annelerimizin , anneler gününü kutluyorum. Şen ve esen kalın.


YAZI: AHMET ŞEN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...