Cuma, Mayıs 09, 2014

Çeliktepespor artık transfer yapmayacak!

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Çeliktepespor'un kulüp başkanı Hasan Cevahiroğlu, gelecek sezondan itibaren A takımlarına transfer yapmayacaklarını ve alt yapıdan çıkan gençleri oynatacaklarını söyledi.



Cevahiroğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:


'1995-96-97'lilerle sahaya çıkacağız'
Çeliktepespor olarak biz önümüzdeki sezonlarda artık transfer düşünmüyoruz. Süper Amatör Lig'de alt yapımızdan yetişecek gençleri sahaya sürerek mücadele edeceğiz. Kendi bünyemizden yetişecek sporcularımızla oynadığımız takdirde zamanla özlediğimiz başarılar gelecektir. Biz yeni sezonda 1995-1996-1997 doğumlu sporcularımızla mücadele etmeyi hedefliyoruz.
Sonuç ne olursa olsun işin doğrusunu yaparak gençlerimizin önünü açmak ve geleceğin yıldız futbolcularını kazanmak istiyoruz. Bu başarılı gençlerimizi Türk Futboluna böyle kazandırabilmek istiyoruz.


Her yaş grubuna farklı hoca
Bu sezon bünyemizden çıkan ve başarılı olan u-14 ve u 16 takımlarımız Türkiye şampiyonalarına katılıyorlar. Amacımız gelecek sezonlara daha çok çalışarak futbolda katıldığımız tüm alt yapıdaki branşlarda başarılı olarak Türkiye şampiyonalarına katılabilmek. Her yaş grubunda ayrı çalıştırıcımız var. Her grup ayrı bir antrenör ile çalışmaktadır. Bu vesile ile alt yapımızda dokuz değerli antrenörümüz görev yapmaktadır.Bünyemizde lisanslı 300 futbolcumuz barınmakta.


Her futbolcu için bir fidan
Tesisimizin etrafını ağaçlandırma planına uygun olarak lisanslı her futbolcumuz için bu sezon 150 fidan dikerek çalışmamız devam ettik. Amatör sporumuzun büyük eksiği olan salon çalışmaları için spor salonumuzu hizmete açarak sporcularımızın faydalanacağı bir tesise sahip olduk. Böylece sporumuzda büyük bir eksiği kapatmış olduk.


DSCN1326
Takdir edilecek tabela!

Sayın Başkanın daha çok anlatacağı hizmetleri olacaktır gelecek için. Kazanan Türk Sporu Ve Türk Gençliği olacaktır. Bir de dikkatimi çeken ufak bir tabela vardı, kendilerine teşekkür ederim. 'Sakızla Sahaya girmek yasaktır' diye... Her statta böyle ikaz levhalarını görmek ister masum kuşlar.


HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK


[gallery link="file" columns="5" ids="125815,125816,125817,125818,125819,125820,125821,125822,125823"]

2 yorum:

Tutaş dedi ki...

Bülent hocam,
Allah sağlık versin başarılar dilerim.

Metin ALTIPARMAK dedi ki...

Hasan Başkanımın tüm düşüncelerine katılıyor,sonuna kadar destekliyorum.Başarılarının devam etmesi dileği ile selamlar

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...