Cuma, Mayıs 09, 2014

Çavuşbaşıspor'da değişim rüzgarları

Beykoz İlçesinin bir zamanlar Belde Belediyesi konumunda olan Çavuşbaşı Mahallesinin tek spor kulübü konumunda bulunan Çavuşbaşıspor'da Yaşar Şahin Başkanlığındaki yenilenen yönetim işe hızlı başladı.
Beykoz İlçesinde Kurumsallaşmayı başarmış ilk spor kulübü olma gibi hedefi olan Kırmızı-Beyazlı ekibin kullanmakta olduğu tesislerinde şu sıralar hummalı bir çalışma yaşanmakta. Yönetim kurulu tarafından belirlenen çalışma programında görev üstlenen yöneticilerin her biri kendi iş kollarına ait katkı sunmaya başladı. Geniş bir mekana sahip olan ancak değişik nedenlerde dolayı aktif biçimde kullanılamayan tesiste Başkan ve Yönetim Kurulu Odaları, dinlenme-konferans salonu ve soyunma odaları dışında dış cephe de tamamen yeni bir şekle bürünmeye başladı.

KULÜP BŞK.YAŞAR ŞAHİN,"EL BİRLİĞİ İLE BU ÇALIŞMALARI YAPIYORUZ"
Çavuşbaşı Spor Kulübü Başkanı Yaşar Şahin, yeni yönetimi oluşturduktan sonra vakit geçirmeden çalışmalara başladıklarını hatırlatırken, " Çavuşbaşı bünyesinde barınan mahalleleri ile oldukça geniş bir alana yayılmış bir yer. Burada müthiş bir potansiyel var ve tek spor kulübü olarak ta biz varız. Bu potansiyeli kulübe kanalize edebilmek için öncelikle onlara sağlıklı-modern-kullanışlı bir tesis de sunabilmek gerekmekte idi. Bu amaçla kulüp binamızda ciddi bir çalışma başlattık. Ortaya gerçekten de güzel bir tesis çıkmaya başladı. Bu işi yaparken yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımızın her biri değişik bir sorumluluk üstlendi, kendi meslekleri gereğince yapabilecekleri katkıları ortaya koydular. Bir diğer arkadaşlarımız ise bölgedeki büyüklerimize, iş adamlarımıza gidip gereken katkıları sağlama görevi üstlendi. Bu dönem Çavuşbaşıspor camiası için kurumsallaşmanın tamamlandığı ve artık eğitimli-başarılı ve yetenekli sporcuların bünyesinde toplandığı bir hüviyete kavuşmuş olacağız" diye konuştu.
 
2.BŞK.ALİ İHSAN AYAR, "MODERN BİR TESİS BİNAMIZ OLACAK"
Çavuşbaşıspor 2.Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Ali İhsan Ayar, gerçekleştirmekte oldukları çalışmaları yerinde göstermek amacı ile tesislerde kısa bir tur arttırdı." Sayın Başkanımın da dediği gibi biz beldemizin tek spor kulübü olan Çavuşbaşıspor'un önemli bir misyonu olduğu inancını taşımaktayız. Öncelikle tesislerimizi gözden geçirerek ilk adımları attık ki buraya gelecek sporcu kardeşlerimiz sadece maçtan maça, antrenmandan antrenmana gelip gitmesinler. Onların güzel vakitler geçirebileceği bir sosyal tesis konumunu yakalamak istiyoruz.  Bina dış cephemizden , soyunma odalarına, malzeme odasına, Başkan ve Yönetim Kurulu odasına, çok amaçlı salonumuza kadar baştan sona bir yeni bir görünüm kazanmaya başlayan tesislerimiz birkaç ay içinde toprak zeminli sahadan suni çim sahaya kavuşulma sürecinin ardından tama anlamı ile hazır hale gelmiş olacak." diye konuştu.

KULÜBE KATKI SUNANLAR YÖNETİMDEN JEST!
Çavuşbaşıspor Kulüp 2.Başkanı Ali İhsan Ayar, Çavuşbaşıspor Kulübü olarak "Ahde vefa" duygusunu da hakim kılmak istediklerini söylerken," Biz kulübümüze maddi-manevi katkı sunan her bir bölge sakinin bizler için anlamını biliyoruz. Sağ olsunlar bu çalışmalarda bizleri yalnız bırakmıyorlar. Bizde onların bu desteğine karşılık takım forması ve teşekkür belgemiz ile bir karşılık vermek istedik. Bu amaç doğrultusunda ilk ziyaretlerimiz de gerçekleştirdik. Bunun devamı gelecek. Kulübe kalıcı gelir getirme düşüncesi kapsamında bazı ciddi projeler de kafamızda şekillenmeye başladı. İnşallah bunlar gerçekleştiği anda Çavuşbaşıspor kendi kendini yönetebilen, sıkıntı çekmeyen bir kulüp haline gelecek. Bu arada geniş bir alana yayılı bulunan Çavuşbaşı sınırları dahilindeki mahallelerden kulübümüze spor yapmak için gelecekler için bir araç alma gibi bir düşüncemiz de var. Bunu da başardığımız anda yüzlerce çocuk ve gencimizi kulüp ile bütünleştirebileceğiz. Buradan geleceğin yıldız futbolcu ve sporcuları çıkacak bundan eminim" şeklinde konuştu.


Öte yandan Çavuşbaşıspor Yönetimi adına kulübe katkı sunalara 2.Bşk. Ali İhsan Ayar tarafından teşekkür ziyaretleri  Fezayir Aksu ve Dr.Harun Özkan'ın ziyaretleri ile başladı. Her iki isim de Çavuşbaşıspor'a katkı sunmaktan memnun olduklarını söylerlerken bu tür jestin kendileri açısından da anlamlı olduğunu ifade ettiler.

HABER-FOTOĞRAF: TALİP ERCAN


[gallery link="file" ids="125921,125920,125919,125918,125914,125915,125916,125917,125913"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...