Pazartesi, Mayıs 12, 2014

Bitlis'te futbolcular birbirine girdi

Bitlis'te Özgüzeldere ile Tatvan Gençlerbirliği Spor arasında oynanan Bölgesel Amatör Lig baraj maçında olaylar çıktı. Çıkan olaylar sonucu maçın hakemi mücadeleyi tatil etti.


Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselme maçında karşı karşıya gelen Bitlis Özgüzelderespor ile Tatvan Gençlerbirliği'nin futbolcuları arasında çıkan olaylarda bazı futbolcular hafif şekilde yaralanırken, Tatvan Gençlerbirliği'nden bir futbolcunun ise omuzu çıktı.


Yoğun güvenlik önlemleri alınan maç 1-1 devam ederken, birden futbolcular arasında gerginlik yaşandı. Buna rağmen maçın hakemi karşılaşmayı devam ettirdi. Ancak ilk yarının bitimin az bir zaman kala futbolcular yeniden birbirlerine girdi. Çevik kuvvet ekiplerinin araya girmesine rağmen uzun süre olaylar yatışmadı. Bunun üzerine maçın hakemi yardımcıları ile soyunma odasına giderek, maçın tatil edildiğini açıkladı.


Ayrıca saha dışında çıkan olaylarda ise Bitlis Emniyet Müdürlüğü'ne ait trafik aracının camlarının kırıldığı öğrenildi.


Öte yandan, geçtiğimiz günlerde ırkçı saldırıya maruz kalan Barcelona takımında forma giyen Dani Alves için Özgüzelderspor taraftarları tribünlere 'Irkçılığa Hayır' pankartı astı.



1 yorum:

AHMET dedi ki...

ben olsam iki takımıda diskiyalifiye ederim.Ama nerdeeeee

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...