Salı, Mayıs 13, 2014

Beykoz 1908, Eskişehir yolcusu

U14 Yaş Grubu Türkiye Şampiyonası Grup Müsabakaları için Eskişehir'e gidecek olan Beykoz 1908 A.Ş. Takımı son antrenmanını tesilerinde gerçekleştirip hareket saatini bekleme başladı.

Sarı-Siyahlı ekibin Altyapı Komitesi Başkanı Mehmet Şahin şampiyona öncesi görüşlerini Dost Beykoz ile paylaşırken takım olarak yeni bir serüven öncesinde heyecanlı olduklarına dikkatleri çekti.

 "Biz bu yaş grubundaki futbolculardan çok umutluyuz, çok iyi bir jenerasyon oldukları inancındayız. Nitekim ilk etapta Grup Şampiyonluğunu kazanarak bizlerin beklentilerini boşa çıkarmadılar. Beykoz İlçesini Türkiye Şampiyonasında temsil edecek tek ekibiz. Bir birinden zorlu rakipler bizleri bekliyor olacak. Hatta bu yaş kategorisinde geçen senenin Türkiye 3.olan Bursa Temsilcisi Araba Yatağı Spor Kulübü de Eskişehir etabındaki rakiplerimiz arasında bulunmakta. Futbolcularımız ellerinden gelen tüm güçlerini sahaya ansıtacaktır, gerisi kısmet" diye konuştu.


Öte yandan Beykoz 1908 A.Ş.  Kafilesi Türkiye Şmpiyonası öncesinde kalacak yer sorunu da yaşadı. Müsabakaların yapılacağı Eskişehir Kentinde değişik organizasyon ve etkinlikler için gelenler nedeni ile otellerde doluluk yaşanırken, bu ilde yer bulamayan sarı-siyahlı kafile ilk etapta buraya en yakın konumdaki yerlerden Bilecik-Bozüyük ilçesinde bir otelde karar kıldı. Kafile Başkanı ve Beykoz 1908 Altyapı Komitesi Başkanı Mehmet Şahin Bozüyük'e yarın sabah ( Çarşamba ) hareket edeceklerini söylerken, " Futbolcu, teknik ve idari kadrodan oluşan 30 kişilik kafile ile şampiyonaya gideceğiz. Ulaşım işimizi karşılayan Beykoz Belediye Başkanlığına teşekkürlerimizi iletmek isteriz." diye konuştu.

Türkiye Şampiyonası Eskişehir Etabında Beykoz 1908 A.Ş. Takımı ile birlikte bir diğer İstanbul temsilcisi olan Ayazağaspor, Bursa temsilcileri Araba Yatağı ve Fethiye İdmnyurdu, Kütahya Termikspor ve Balıkesir Burhaniye takımları yer almakta.  Kura çekiminin ardından takımlar 3'erden iki grupa ayrılıp maçlarını onamaya başlayacaklar.



HABER-FOTOĞRAF: TALİP ERCAN



[gallery link="file" ids="126762,126761,126760"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...