Pazartesi, Mayıs 19, 2014

Bergama'da Dinçel'le yollar dostça ayrıldı

Spor Toto 3.Ligde sezonu ikinci sırada tamamlayarak Play-off oynamaya hak kazanan ancak yarı finalde Fatih Karagümrük'e 2 -1 yenilerek elenen Bergama Belediyespor Teknik Direktör Selahaddin Dinçel ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırdı.

Kırmızı lacivertli ekibin Başkanı Hakkı Özlü tecrübeli teknik adam ile görüşerek karşılıklı olarak yolları ayırma kararı aldıklarını belirtti. Sezon başında Selahaddin Dinçel ile anlaşırken koydukları play-off hedefinin tuttuğunu söyleyen Başkan Özlü, bu nedenle başarılı teknik adama teşekkür ettiklerini, sezon başından beri süren karşılıklı güvenin başarıyı beraberinde getirdiğini, çok şanssız bir maç sonunda Karagümrük'e elenmelerine karşın, takımın sezon boyunca gösterdiği performanstan memnun olduklarını dile getirdi.
Sezonun ilk sekiz haftasında alınan beş yenilgiye karşın Selahhaddin Dinçel'e olan güvenlerinin eksilmediğini, tüm eleştirilere ve baskılara karşın ısrarla hocanın arkasında durduklarını, bunun da başarıyı beraberinde getirdiğini söyleyen Başkan Hakkı Özlü, 10 yıl önceki yönetimlerden kalan ve kongrede kendilerine bildirilmeyen borçlar nedeniyle SGK'nın Federasyon gelirlerine haciz koyması nedeniyle aralık ayından itibaren ekonomik olarak büyük sıkıntı yaşadıklarını ancak Teknik heyetin bu sıkıntının takımı olumsuz etkilemesine izin vermediğini bu nedenle de Selahaddin Dinçel'e teşekkür ettiklerini açıkladı.
Başkan Özlü, Selahaddin Dinçel ve ekibine önümüzdeki süreçte kapılarının her zaman olacağını belirterek, başarılarının devamını diledi.

HABER-FOTOĞRAF: EROL ALTUĞ

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...