Salı, Mayıs 13, 2014

Bahçelievler Uygulama'dan müthiş geri dönüş!

İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı çalışanları futbol turnuvası çeyrek final maçlarının ilk gününde Vergi Denetim Kurulu ile karşılaşan Bahçelievler Uygulama ilk yarısını 5-1 geriye düştüğü maçta muhteşem bir geri dönüşe imza atarak sahadan 8-5 galip ayrıldı.



Altmış dakika boyunca temponun bir an olsun düşmediği karşılaşmanın ilk devresinde geçen senenin ikincisi Bahçelievler Uygulama istediği futbolu bir türlü sahaya yansıtamazken, hücumda Hayrettin'in gayretleri sahada rahat bir futbol oynayan ve kolay gol bulan Vergi Denetim Kurulu'nun devreyi 5-2 önde kapatmasını engelleyemedi.


 


İlk yarının son saniyelerinde ikinci sarı kartını görerek oyundan ihraç olan Nihat'ın yokluğunda sahada altı kişiyle mücadele etmek zorunda kalan Vergi Denetim Kurulu'nda ilk devrenin en iyilerinden olan Bestami'nin de sakatlanarak sahayı terk etmesi ikinci yarıda Vergi Denetim Kurulu'nun rakip kaleye gitmekte zorlanmasına neden olurken, Hayrettin'in üst düzey performansına Sedat'ın da hücum katkısı eklenince Bahçelievler Uygulama turnuvanın en iyi geri dönüşüne imza atarak sahadan 8-5 galip ayrıldı.


 


Mücadelede Vergi Denetim Kurulu'nun golleri Furkan (2), Bestami (2) ve Hikmet'ten gelirken, Bahçelievler Uygulama'nın gollerini ise Hayrettin (5) ve Sedat (3) attı.


 


Vergi Denetim Kurulu engelini aşan Bahçelievler Uygulama yarı finalde Denetim Müdürlüğü-Bayrampaşa Denetim maçının galibiyle 16 Mayıs 2014 Cuma günü saat 18.00'da karşılaşacak.


 


Bahçelievler Uygulama takımında 5 gol atarak toplam gol sayısını 22'ye yükselten Hayrettin Yılmaz çeyrek final ilk gün maçları sonrasında gol krallığında liderliği Kağıthane Uygulama'nın golcüsü Gürsoy Gökal'dan devralarak krallık yarışında iddialı konuma geldi.


unnamed (8)
MAÇIN YILDIZI: Hayrettin Yılmaz (Bahçelievler Uygulama)


unnamed (5)
MAÇIN EN CENTİLMEN OYUNCUSU: Furkan Fırat (Vergi Denetim Kurulu)


 


HABER: ULAŞ BÜTÜNER


[gallery link="file" columns="4" ids="126651,126652,126653,126654,126655,126656,126657,126658,126659,126660"]

3 yorum:

Kenan ÇALIŞKAN dedi ki...

Başta Fuat abimiz olmak üzere tüm komiteye, sevgili Ali Kemal hocamıza, Ulaş kardeşime, takımım Vergi Denetim Kurulu ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Kalan takımlara Şampiyonluk yolunda başarılar dileriz.

akd dedi ki...

teşekkür ederim Kenan ağabey. Ben de Vergi Denetim Kurulundaki tüm arkadaşlara başta Furkan olmak üzere tüm oyunculara selamlarımı sunuyorum.

Ulaş Bütüner dedi ki...

Kenan Bey iyi dilekleriniz için ekip arkadaşlarım adına ben de teşekkürü bir borç bilirim. Ayrıca katılımınızla bizleri onurlandırdınız. Seneye yeni bir turnuvada yeniden görüşebilmek dileğiyle..

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...