Pazar, Mayıs 11, 2014

Arnavutköyspor Kadakal ile devam kararı aldı

3 dönem boyunca Arnavutköyspor Kulübü Başkanlığı görevini yürüten Aziz Kadakal, yeniden başkanlığa seçildi.
Arnavutköyspor Kulübü Olağan Genel Kurulu sonucunda Aziz Kadakal yeniden kulüp başkanlığına seçildi.


Tek aday ve liste ile girilen kongrede Aziz Kadakal, genel kurul üyelerinin tamamının oyunu alarak güven tazeledi.


 


Yönetimde sürpriz isimler
Kadakal başkanlığında oluşturulan yeni yönetim kurulunda en dikkat çeken isimlerden birisi de Yüksel Emir oldu. MHP’nin 30 Mart Yerel seçimlerde Arnavutköy Belediye Başkan Adayı olan Emir, Arnavutköyspor Kulübü’nün yeni döneminde yönetim kuruluna dahil oldu. Yüksel Emir’in yanı sıra Beşiktaş spor kulübü futbolcularından Uğur Boral’ın ağabeyi olan Bülent Boral da Kadakal’ın ekibinde yer alan isimlerden oldu.


Arnavutköyspor Kulübü Lokali’nde gerçekleştirilen Genel Kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Taşkın Özdemir ve Ali İhsan Çetin’in divan başkanlığını yaptığı kongrede yönetim kurulu faaliyet raporları görüşülerek ayrı ayrı ibra edildi.


Faaliyet raporlarının görüşülmesinin ardından Aziz Kadakal’ın yeni yönetim kurulu oylamaya sunuldu ve oy birliği ile Arnavutköyspor Kulübü’nün yeni yönetimi kabul edildi.
Kulüp Başkanlığı’na yeniden seçilen Aziz Kadakal yaptığı teşekkür konuşmasında önemli mesajlar verdi. Amatör kulüplerin kıt kanaat imkanlarla çalışmalar yürüttüğünü söyleyen Kadakal, tüm Arnavutköy sakinlerini kulüplerine destek olmaya davet etti. Sporun ve özellikle de futbolun birleştirici bir güce sahip olduğuna dikkat çeken Kadakal, şöyle konuştu; “Bugün, Arnavutköyümüzün en köklü kulübü olan ve kurulduğu günden itibaren Arnavutköylüleri futbolun birleştirici gücüyle bir arada tutan Arnavutköysporumuzun kongresini gerçekleştirmek üzere bir araya geldik. Ben öncelikle bugün burada yaklaşık 5 yıl boyunca başkanlık görevini üstlendiğim Arnavutköyspor ile ilgili birkaç bilgi paylaşmak istiyorum;


“Zorlu süreçlerden geçtik”
Sayın divan, değerli misafirler ve  kıymetli üyelerimiz, bildiğiniz üzere Arnavutköyspor çok kısıtlı imkanlarla ve köy hakının çabalarıyla 1965 yılında kuruluşunu gerçekleştirerek çalışmalarına başladı ve bugünlere kadar siz değerli Arnavutköy halkının desteğiyle bugünlere geldi.
Kurulduğu günden itibaren, birçok kulübe önemli sporcular yetiştiren Arnavutköyspor, spor aşkı olan, amatör ruhuna önem veren değerli abilerimizin desteği sayesinde ayakta durabildi.
Kısıtlı imkanlarla 2009 yılına kadar gelebilen Arnavutköyspor’da bayrağı Aziz Kadakal olarak ekibimizle birlikte devraldık. Devraldığımız dönemde ne yazık ki kulübümüz birtakım gerekçelerle uzun yıllar boyunca faaliyet gösterdiği lokalinden kapı dışarı edilmiş, ve adeta yalnızlığa sürüklenmişti. Öyle ki, kulübün kapatılması ve feshedilmesi bile gündeme gelmişti. Oysa bizler, buram buram tarih kokan bu kulübün sahipsiz kalmaması gerektiğini düşünerek harekete geçtik ve yeni bir yönetimle birlikte kulübümüzü yeniden şaha kaldırma gayreti içine girdik. Girdiğimiz bu zorlu yolda ilk olarak kendi imkanlarıyla ayakta durmayı başaran bir kulüp olması yolunda çalışmalar başlattık.  Lokal binamızın açılışını gerçekletirdiğimiz sezonda sportif anlamda başarılı bir sezon geçirerek kulübümüzü süper amatör lige çıkarmayı başardık.
Yalnızlığa terkedilen Arnavutköyspor artık maçlarını yüzlerce kişinin seyrettiği, keyfi yüksek maçlar oynamaya başlamıştı.”


“Destekler hakkaniyet çerçevesinde olmalıdır”
Arnavutköy’de onlarca spor kulübü olduğuna dikkat çeken Kadakal, tüm kulüplerin hakkaniyet çerçevesi içerisinde desteklendiği takdirde başarının kaçınılmaz olacağını ifade ederek; Arnavutköyde sporun gelişmesi adına yapılan çalışmalarda özellikle amatör spor kulüplerinin önemi oldukça büyüktür. Amatör spor kulüplerinde idareci olmak, yönetici ve üye olmak da aynı zamanda bir fedakarlık işidir. Hiçbir geliri olmayan bu  kulüpleri spora ve sporcuya gönül verenlerin desteğiyle gerçekleşecektir. Bizler Arnavutköyspor için çalışıp çabalarken de yerel yöneticiler, siyasetçiler, kamu kurum ve kuruluşlarının yanısıra sivil toplum örgütlerinin de desteğini yanımızda görmeyi arzu ettik. Tabii arnavutköyde sadece Arnavutköyspor yok. Başka spor kulüplerimiz de var. Ömerlispor, Bollucaspor, Yeşilbayır, Yeniköy, Taşoluk spor kulüpleri de ne yazık ki kısıtlı imkanlarla spor yapmakta. Bu kulüplerin hepsi Arnavutköy’de sporun gelişimi için katkıda bulunan kulüplerimizdir. Fakat bizler diyoruz ki; sporun ve amatör kulüplerin desteklenmesi gerektiğinin bilincinde olan idarecilerimiz desteklerini hakkaniyet çerçevesi içerisinde göstermelidirler.
 Tüm kulüplerimizin eşit bir şekilde desteklenmesini arzu ediyor ve bu konuda da gerek yerel idareciler ve gerekse arnavutköy ekonomisine yön veren esnaf, sanayici ve iş adamlarımızın Arnavutköyün en köklü kulübü olan arnavutköyspor için de ellerini taşın altına koymaları gereklidir. Amatör kulüplerde bütün yükü tek bir kişinin üzerinde toplamaktansa tüm semti harekete geçirerek birliktelik ruhu oluşturmalıyız” dedi.


İşte Kadakal’lı yeni Arnavutköyspor Yönetimi


Gerçekleştirilen Genel Kurul sonrası Aziz Kadakal yeniden başkanlığa seçilirken Kadakal’ın yeni yönetim listesi de şu isimlerden oluştu;
1.    Aziz KADAKAL,
2.    Yüksel EMİR
3.    Mustafa İSKENDER
4.    Fatih BABACAN
5.    Çetin KARADAŞ
6.    Bülent BORAL
7.    Mutlu KARAN
8.    Medet TANRIVERDİ,
9.    Metin BAYBEK
10.    Erdoğan KAYMAZ
11.    Birol KAYIM
12.    Kenan KARLANKUŞ
13.    Mustafa AKGEYİK
14.    Şahimerdan FİDANER
15.    Erkan TOSUN


HABER-FOTOĞRAF: TAYLAN ERGÜN


[gallery link="file" ids="126211,126210,126209,126212,126213,126214,126215"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...