Perşembe, Mayıs 08, 2014

Antalya’da centilmenlik yemini

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen 1. Başkanlar Kurulu Toplantısı yapıldı. Toplantıya Centilmenlik Andı ve yeni projeler damgasını vurdu


 


Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 18-20 Nisan 2014 tarihleri arasında Antalya’da bulunan 5 yıldızlı Kemer Limak Limra Hotel’de 1. Başkanlar Kurulu Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Bu yıl ilk düzenlenen toplantıya damgasını vuran hep bir ağızdan söylenen “Centilmenlik Andı”, genel başkan Murat Aydın’ın müjdeli paylaşımları ve sporda sevgi temalı konuşmalar oldu. 3 günlük organizasyonun ikinci gününde 1. Başkanlar Kurulu Toplantısı yapıldı.


KATILIM YÜKSEK OLDU
Federasyona üye 237 kulüpten yaklaşık 215’i toplantıda temsil edildi. Ayrıca; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, Buz Pateni Federasyonu Başkanı Fahrettin Kandemir, Kocaelispor’un unutulmayan antrenörlerinden Engin Korukır ve Şener Dal, TFFKGD Kocaeli Şube Başkanı olan FİFA kokartlı hakem Seçim Demirel, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Süleyman Karataş, İl Disiplin Kurulu Başkanı Bora Uluç, TÜFAD Kocaeli Şubesi adına başkan yardımcısı Erol Arutan, federasyonun yönetim, onur, disiplin, tertip kurulları, üst kurul delegeleri ve Kocaeli İl Karması antrenörleri de katıldı.

genel başkan murat aydın


KALİTEYİ YÜKSELTELİM
Kocaeli’nin spor kenti olduğunu ve son yıllarda büyük yatırımlar aldığını belirten İl Müdürü Muzaffer Çintımar, “Sadece 2013-2014 yıllarında 22 tesis için 260 milyon TL kaynak aktarımı yapıldı. Bu da bu ile verilen önemin göstergesidir. Bize düşense kaliteyi yükseltmektir. Hep birlikte bunun için çalışalım” dedi. Kocaeli ASKF Genel Başkan Murat Aydın ise “Dünden bugüne Kocaeli ASKF” konulu bir sunum yaptı, hayata geçirilmek üzere olan projeleri ve hedeflerini de anlattı.


PARALI LİSANS İŞLEMİ
Kurumun çok büyüdüğünü belirten Aydın, yapılan çalışmalar neticesinde amatör sporda kulüp, sporcu ve müsabaka açısından yaşanan büyümeyi de sözlerine ekledi. 2004’te 315 olan takım sayısının bugün 555’e, 2175 olan maç sayısının 5 binlere, 7 bin olan lisanslı futbolcu sayısının da 12 bin 500’ler ulaştığını söyleyen Aydın, önümüzdeki dönemlerde Sakarya’da yapılan paralı lisans işlemlerinin Kocaeli’ye alınması için uğraşacağını açıkladı, salondan büyük alkış aldı.


DİĞER BRANŞLARDA…
Federasyon olarak tüm branşlarla ilgili olduklarının altını çizen Aydın, “Futbol kulübü olduğunuzu biliyorum. Ancak ilimizde sporun gelişmesi için sizlerden diğer branşlarda da faaliyete başlamanızı istiyorum. Bu branşlar arasında satranç gibi, masa tenisi gibi çok maliyeti olmayanlar da var” dedi. Aydın, önümüzdeki sezondan itibaren Türkiye Şampiyonası gururu yaşatan takımlara destek olacaklarını, konaklama giderleri dahil tüm masraflarını karşılanması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.


TESİSLER CAN BULUYOR
Yahya Kaptan Ferruh Duygu Spor Tesisleri’nin yeni projesiyle birlikte kentin en iddialı, konforlu ve modern spor merkezi haline geleceğini belirten Aydın, Tavşancıl’da bulunan tesislerin de iki kademeli olarak yeniden yapılacağını, projesinin hazırlandığını, bitince Tavşancıl Sporcu Kamp Eğitim Merkezi olacağını ve ikinci etapta sporcuların kalabileceği yerlerin yapılması için çalışılacağını anlattı.

seçim demirel de imzaladı


VE CENTİLMENLİK ANDI
Kocaeli ASKF Yönetim Kurulu Üyesi olan Judo Federasyonu Teknik As Başkanı Fikret Yıldız “Sportif Başarının Sporcu ve Kulüplerine Kazandırdıkları” konulu sunum gerçekleştirdi. Ardından Yrd. Doç Dr. Zekiye Başaran “Yönetişim” konulu sunum yaptı. Şiddet temasından ziyade sporda sevgi ve birliktelik vurgusunun işlendiği sunumun sonunda Başaran, tüm konuklarını ayağa kaldırdı, el ele tutuşturdu ve hep bir ağızdan “Centilmenlik Andı”nı okuttu, ardından “Centilmenlik Andı”nın altına tüm kulüp sorumluları imzasını attı.


 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...