Salı, Mayıs 13, 2014

Alibeyköy Parseller’de Başkan istifa etti

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Alibeyköy Parseller’de 6 yıldır Başkanlık görevini yürüten Özcan Yerdak görevinden istifa etti.



Yeşil-beyazlı Kulübün ilk kurulduğu günlerden bu yana içerisinde olan, uzun yıllar formasını giyen, 2006’dan bu yana Yönetici olarak görev yapan, özverili çalışmaları ile çok sevilen ve 2009’dan bu yana da Kulüp Başkanlığını sürdüren Özcan Yerdak, Alibeyköy Parseller’de amatör olmadan önceki dönemle birlikte tam 39 yıldır Kulübün her kademesinde görev yaptı.


 


Sağlık sorunlarından dolayı
Geçtiğimiz yıl TEKEL’de görevinden emekli olan ve bütün mesaisini Alibeyköy Parseller’e harcayan Özcan Yerdak, sağlık sorunlarından dolayı istifa ederken şunları söyledi: "Alibeyköy Parseller Spor Kulübü bizim ömrümüzün en önemli parçalarından birisidir. Bu güzel camianın mensubu olmaktan ve Başkanlık gibi çok önemli bir görevde bulunmaktan dolayı her zaman onur duydum. Görev yaptığım süre içerisinde şahsıma olan desteklerinden dolayı Yönetimimizdeki arkadaşlarıma, teknik ekibimize ve oyuncularımıza teşekkür ediyorum. İstifa kararımı sağlık sorunlarımın artmış olmasından dolayı vermiş bulunmaktayım. Yerime devam edecek arkadaşlarımızın gelinen bu çıtayı daha yukarıya taşıyacağından hiç şüphem yoktur. Alibeyköy Parseller bizim bir değerimizdir, sadece görevimi devir teslim ettim. Yönetimde olmasam dahi her zaman takımımızın yanındayım."


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...