Perşembe, Mayıs 15, 2014

Akpınar'dan TÜFAD'a ziyaret

Haziran ayında yapılması planlanan İASKF genel kurulu öncesi başkan adaylarından Av. Ahmet Akpınar TÜFAD istanbul şubesini ziyaret etti.



 

TÜFAD istanbul Şubesi Başkanı Rıza Çavuşoğlu’na projelerini anlatan Akpınar ve yönetim kurulu göreve gelmeleri halinde bir çop projeyi birlikte gerçekleştirmek istediklerini söyleyerek karşılıklı fikir alış verişinde bulundular.

Katılımcı bir yönetim ile ve kulüplerle birlikte İstanbul’u yönetirken, TÜFAD’ında bu işin içinde olması gerektiğini söyleyen Av.Ahmet Akpınar “ Biz diyerek çıktığımız bu önemli yolda, kulüplerimiz , hakemler derneğimiz, TÜFAD, saha komiserleri derneği ile birlikte İstanbul’daki amatör futbolu yöneteceğiz, biz diyoruz onun için hep birlikte bu görevi yerine getireceğiz, biz masa başında değil, kulüplerimiz ile iç içe bu görevi sürdürmek istiyoruz. Amatör spor’a hizmet eden sadece kulüplerimiz yok, TÜFAD , Hakemler derneği, Saha komiserleri derneği gibi derneklerimizde büyük hizmetler veriyorlar. Bu büyük ailenin içinde olan bu dernekler en az kulüplerimiz kadar bizim için önemlidir. Biz bu göreve talip olurken ilk söylediğimiz gibi birlikte büyük bir aile olarak bu göreve talip oluyoruz ve yönetirken de aynı şekilde düşüneceğiz ve hareket edeceğiz” dedi.

Bize adım atana biz koşarız

İASKF başkan adayı Av.Ahmet Akpınar ve yönetim kurulunun kendilerine yaptığı bu ziyaretten dolayı mutlu olduğunu belirten TÜFAD istanbul şube Başkanı Rıza Çavuşoğlu amatör spor için kendilerinden ne isteniyorsa yapmaya hazır olduklarını sözlerine ekledi. Başkan Çavuşoğlu “ Buranın kapısı herkese açık, biz amatörspor’a hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz. Bizden kim ne yardımı talep ediyorsa biz koşa koşa üstümüze ne düşüyorsa yapmaya hazırız, Buranın kapısı herkese açık ve bizde hizmet etmek için buraya seçimdik” dedi.

Çavuşoğlu’na plaket

Karşılıklı fikir alış verişinin bulunuldu kısa ziyarette, İASKF başkan adayı Av.Ahmet Akpınar, kapılarını kendilerine açan ve amatör futbola hizmet veren ve bundan sonra da hizmet verecek olan TÜFAD istanbul şubesi Başkanı Rıza Çavuşoğlu’na bir plaket verdi.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...