Salı, Mayıs 13, 2014

Akpınar, Startı Güngören’den verdi

İASKF Başkan Adayı eski Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ahmet Akpınar, adaylık sürecine Güngören’den başladı. Güngören Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneğine yaptığı ilk ziyaretle Startı veren Başkan Adayı Av. Ahmet Akpınar, kendisine gösterilen ilgi ve alakadan memnun kaldı.


12 Kulübü bulunan Güngören’de tüm kulüplerin yöneticileri ve başkanlarının katılım gösterdiği toplantıda Başkan Adayı Akpınar’a çeşitli sorular yönetildi. Sorulara bilimsel açıdan bakan ve gerekli cevabı anında veren Akpınar, kendilerine ait olanları ve bilgisi doğrultusunda olduğu soruları yanıtlarken, karşı tarafı da incitmemeye gayret gösterdi. Belgesiz cevap vermenin doğru olmayacağını söyleyen Akpınar, kendi bildiği doğrulara gerekli cevabı her türlü bilgisi doğrultusunda verebileceğini söylemeden geçemedi.


 


Açılış konuşmasını Ergin yaptı
Toplantıya ev sahipliği yapan Güngören Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneğini Başkanı Cemal Hakan Ergin, açılış konuşmasını yaparak İASKF Başkan Adayı Av. Ahmet Akpınar’ı Yönetim Kuruluna ve Kulüp Başkanlarına tanıttı. Cemal Hakan Ergin, açılış konuşmasında şu sözlerine yer verdi, “Öncelikle İASKF Başkanlığına adaylığını açıklayan ve birlikte yürüdüğümüz adayımız Av. Ahmet Akpınar’a İlçemize hoş geldin demek istiyorum. Seçim startını Güngören’den verdiği için yanında olacağımızı da buradan bildirmek istiyorum. Kendileri Startı Güngören’den vereceğini söylemesinden dolayı büyük bir sevinç duyduğumuzu ifade etmeden geçemeyeceğim. Haziran Ayında yapılacak olan genel kurulda kendisine Güngören Kulüpleri olarak tam destek vereceğimizi beyan etmek istiyorum. Bende kendisinin oluşturacağı yönetimde yer alacağımı belirterek herkesin bizimle birlikte olması için gerekli desteği bu yeni oluşuma vermelerini bekliyorum. Bu desteği bizlerden esirgemeyecek olan kulüplerimize ve başkanlarımıza şimdiden teşekkür etmek istiyorum”


unnamed (1) 


Akpınar; Güngören uğur getirir inşallah
Seçim Startına Güngören’den verdiğini ve bu startın kendisine uğur getireceğine inandığını söyleyen İASKF Başkan Adayı, eski Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ahmet Akpınar, “Beni bu güzel mekanda ağırladığınız için sizlere teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasına başladı. Öncelikle kendini tanıtan Başkan Adayı Akpınar, “25 Yıldan bu yana sporun içerisinde faal anlamda yer almaktayım. Beni tanıyanlarınız mutlaka vardır ve neler için mücadele ettiğimizi herkesin çok iyi bildiğine inanıyorum. Kulüplere nasıl katkı sunarız, sıkıntılarına nasıl çareler üretiriz onun planlamasıyla yola koyulduğumuzu herkesin bilmesini istiyorum. Burada ben asla olmayacağım ve biz olarak birliktelik içerisinde bu camianın kalkınmasını sağlamak için çaba sarf edeceğiz. Seçildiğimiz zaman bakın neler yapacağız o zaman bu duruma yakından şahitlik edeceksiniz. Yapamayacağımız işlerin altına asla göz boyama adına imza atmayacağız. Şu anda yapılamayacaklara nasıl söz veriliyorsa, biz de yapılabileceklerin altını çizerek gerekeni sağlıklı bir şekilde yapmak için çaba göstereceğimizi belirtmek istiyorum.


 


Kulüplere katkı sunma çabası içerisinde olacağız
Öncelikle şunu çok iyi bilesiniz, kulüplerimizin ne kadar zor şartlarda ayakta durduğunu çok iyi biliyorum. Bunun için kulüplere nasıl katkı sunarız onun planlamaları içerisindeyiz. Örneğin İddaa ve Spor Toto’dan kulüplere maddi anlamda nasıl pay alabiliriz onun çalışmalarını yapacağız. Olur ve ya olmaz onunla ilgili ciddi bir çalışmamızın olacağını buradan bildirmek istiyorum. Burada kulüplerimiz sıkıntılı bizimde sıkıntımız sayılır.


 


Masa başında değil sahada yönetim
İASKF’nin masa başında yönetilmeyeceğini ve mutlaka sahaya inilmesi gerektiğini belirten İASKF Başkan adayı Ahmet Akpınar  geniş bir katılımla ben değil, biz diyerek istanbuldaki Amatör federasyonu masa başında değil, yerinde sahaya inerek yöneteceklerini söyledi. İASKF Başkan adayı Ahmet Akpınar “ Sahadan kopuk, kulüplerden uzak bir yönetim istemiyoruz, biz bu yönetime talip olurken yedek liste diye bir kavram istemiyoruz listede kaç kişi varsa hepsi asildir, hepsi görev yapacaktır. Biz diyerek yola çıkıyoruz, geniş katılımlı yerinde yönetimle bu işi başaracağız. Biz hep beraber bu federasyonu yönetirken masa başında değil sahaya inerek bu işi yapacağız” dedi.


unnamed (2) 


Yerel yönetimlerle görüşeceğiz
Amatör spor kulüplerinin en büyük destekçisi olan yerel yönetimlerin işin olmasının gerekliği olduğunun altını çizen Ahmet Akpınar bu konuda yönetim kurulu olarak yerel yönetimleri ziyaret ederek bölgelerindeki spor kulüpleri ile aralarındaki diyaloğu sağlamak istediklerini ve kulüplere gerekli yardımları almak için çalışmalar yapacaklarını söyledi. Akpınar “  Yerel yönetimler olmadan amatör spor kulüplerinin şuanda ayakta durması gerçekten zor. Biz yönetime geldiğimiz anda yerel yönetimlerle görüşmeler yapacağız, bulundukları bölgedeki amatör spor kulüplerine ne gibi destek olduklarını ve daha nasıl destek olabilceklerini öğrenmek ve bu konuda kulüplerimize gerekli desteği alacağız” dedi.


 


Sağlık ve Ecrimisil büyük bir sorun
Kulüplerimizin sorunlarının en başında Sağlık ve Ecrimisil geliyor. Biz yönetim olarak bu iki sıkıntıya son vermek için gerekeni yapmak için çaba göstereceğiz. Bilindiği gibi sahalarımızda sağlık sorunlarının ne kadar has safhada olduğunda ve buna önlem alma adına bir dolu sıkıntılar içerisinde olduğunu herkesin bildiğini düşünüyorum. Buna kesin çözüm üretmek için bir takım çalışmalarımızın olduğunu buradan belirtmek isterim. Ecrimisil durumunun da kulüplerimizin sırtında büyük bir yük olduğunu düşünüyoruz. Milli Emlak, Vergi Dairesi ve Belediyelerle birlikte bunu da çözüme kavuşturmak için gerekli yapılanma içerisinde olduğumuzu da bilmenizi istiyorum. Yakın zamanda seçildiğimizde bu sorunun nasıl hallolacağını da bizzat yerinde ve zamanında yaparak herkesin görmesini sağlayacağız. ASKF’nin yanındaki boş araziye Sporcu Sağlık Merkezi yapılması için gerekli yazışmaların yapıldığını hepiniz biliyorsunuz. Nedendir bu sorun bir türlü çözüm aşamasına gelemedi bunu da anlamış değilim. Bu çalışmaya herkes sıcak bakıyordu fakat seçimler araya girince her şey unutuldu ve bu sadece lafta kaldı. Bunun hayata geçmesi için bir sürü spora gönülden destek sağlayacak kişilerin olduğunu biliyoruz. Her şeyin para olmadığını mutlaka bir gün herkes anlayacaktır. Sporcu sağlığı bizde en önemli unsurlardan biri olarak çalışmalarımızın başında yer alacaktır. Sporcuların velilerine verecek cevabınız olmalı onun için bu işe ciddi bakacağız.


 


“Biz güneşi vaad etmiyoruz, güneş zaten her gün doğuyor”
Av. Ahmet Akpınar boş vaadler vermenin bir anlamı olmadığını ifade ederek, kendilerinin böyli bir şeyin içinde olmayacaklarını söyledi. Bu güneşin zaten hergün doğduğunu, kendilerinin güneş’i vaad etmediğini söyledine ekleyerek reel ve somut projelerle yapabilecekleri konularda söz vereceklerinin altını çizdi. Başkan Adayı Ahmet Akpınar “ Biz yönetim kurulu olarak yapabileceğimizi söylüyoruz, yapamayacağımız vaadleri vermenin bir anlamı yok. Bu bizi yücelmez , daha çok küçültür böyle bir hata yapamayız” dedi.


 


Asla ayrımcı olmayacağız
Kulüplerimize karşı saygıyı ve sevgiyi asla esirgemeyeceğiz. Her kulübe eşit şartlarda yaklaşım göstereceğiz. O kulüp bize destek ve ya oy vermedi diye de onları dışlamayacağız. Geçtiğimiz dönemlerde bunlun sıkıntılarını kulüplerimizin birçoğu yakından yaşamıştı. İsteyene isteği yere istedikleri saatte maç vermeler ve istedikleri zamanı en iyi şekilde kullanmalar artık eskilerde kalacaktır. Şeffaf bir yönetim anlayışıyla yola çıktık ve bu yolun sonunda selameti göreceğimize inanıyorum. Birde yönetimde asla asil ve yedek olarak kimse yer almayacaktır. Asil de yedek te aynı şekilde çalışacaktır ve bunu zaman içerisinde herkesin görmesini sağlayacağımıza söz vermek istiyorum. Paylaşımcı olacağız ve böylesine güzel bir yönetimde yer alabilmek için birçok kişinin bu oluşumun içerisinde olmak isteyeceğini düşünüyorum. Şeffaflığı bizim yönetimimizde herkesin görmesini sağlayacağız” dedi. Başkan Adayı Akpınar, daha anlatacak çok şeyin olduğunu, bunu ilerleyen zamanlarda herkesle paylaşacağını söyledi. Başkan Adayı Av. Akpınar’ın toplantısına Güngören’de şu kulüpler katıldı. Tozkoparanspor, Güneştepespor, Şehzadebaşıspor, Gençosmanspor, Haznedarspor, Haznedar Çetinkayaspor, İst. Gençlergücüspor, Sitelerspor, İstanbul Güngörenspor, Altınovaspor, Güngören Doğuşspor ve Güngörenspor.


 IMG_9512


Dediğini yaptı sahaya indi
Haziran ayındaki genel kurul öncesi ilçe toplantısını Güngören’de yapan  Ahmet Akpınar toplantının sonunda kulüplerin sordukları sorulara cevap verdi. Bütün soruları cvapladıktan sonra sahaya ineceğini söyleyen Başkan Adayı ilk toplantının bitiminde sonra Güngören Güneştepe sahasına çıkarak yönetim kurulu ve Güngören kulüpler birliği ve kulüp Başkanları ve yönetim kurulu ile birlikte gövde gösterisi yaptı. Genç oyuncularının idmanlarını seyreden Ahmet Akpınar bol bol sohbet etme şansı da buldu.


 


HABER: İBRAHİM KESKİN VE HAKAN SONGUR

1 yorum:

erol pehlivan dedi ki...

Güngörenspor Kulübü olarak yapılan bu toplantıda kulübümüzü II. Başkanımız Bülent PARLAKKILIÇ ve Vahdettin KÜLÇÜR temsil etmiştir. Bu toplantıda Başkan adayı Ahmet AKPINAR 'ın yapacakları işler ve projeler dinlenmiş ve fikir sahibi olunmuştur. Güngörenspor Kulübü olarak diğer İASKF Başkanı adayları dinlendikten sonra destekleyeceğimiz, fikirlerimizin örtüştüğü adayı destekleyeceğimizi amatör camianın bilmesini isterim. Toplantıya katılan kulüpler içerisinde ( en az sekiz kulüp olduğunu tahmin ediyorum)Güngörenspor Kulübü gibi düşünen kulüpler vardır ve Güngörenspor Kulübü tarafından başkan adayına herhangi bir destek sözü verilmemiştir. Saygılarımla.
Erol PEHLİVAN Güngörenspor Kulübü Başkanı

Not:Sayın Ahmet AKPINAR 'a seçim çalışmalarına başlangıcını Güngören 'de yapmasından dolayı memnuniyetimi bildirir , başarılar dilerim.

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...