Çarşamba, Mayıs 14, 2014

Akpınar, Esenler'de ziyarette bulundu

İASKF Başkan adayı Av.Ahmet Akpınar ve ekibi, 13 Mayıs salı günü Esenler Kulüpler Birliğini ziyaret etti.


Esenler kulüpler birliği başkanı, yöneticileri ve Esenler kulüpleri tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan İASKF başkan Adayı Av.Ahmet Akpınar kulüplerinin göstermiş olduğu ilgiye çok teşekkür etti. Sahadan kopuk, kulüplerden uzak bir yönetim istemiyoruz diyen Akpınar, ''Biz diyerek yola çıkıyoruz, geniş katılımlı yerinde yönetimle bu işi başaracağız. Biz hep beraber bu federasyonu yönetirken masa başında değil , sahaya inerek bu işi yapacağız” dedi.
 
Sağlık ve Ecrimisil Büyük Bir Sorun
Kulüplerimizin sorunlarının en başında Sağlık ve Ecrimisil geliyor. Biz yönetim olarak bu iki sıkıntıya son vermek için gerekeni yapmak için çaba göstereceğiz. Bilindiği gibi sahalarımızda sağlık sorunlarının ne kadar has safhada olduğunda ve buna önlem alma adına bir dolu sıkıntılar içerisinde olduğunu herkesin bildiğini düşünüyorum. Buna kesin çözüm üretmek için bir takım çalışmalarımızın olduğunu buradan belirtmek isterim. Ecrimisil durumunun da kulüplerimizin sırtında büyük bir yük olduğunu düşünüyoruz. Milli Emlak, Vergi Dairesi ve Belediyelerle birlikte bunu da çözüme kavuşturmak için gerekli yapılanma içerisinde olduğumuzu da bilmenizi istiyorum. Yakın zamanda seçildiğimizde bu sorunun nasıl hallolacağını da bizzat yerinde ve zamanında yaparak herkesin görmesini sağlayacağız.Sporcu sağlığı bizde en önemli unsurlardan biri olarak çalışmalarımızın başında yer alacaktır. Sporcuların velilerine verecek cevabınız olmalı onun için bu işe ciddi bakacağız. Kulüplerimize karşı saygı ve sevgiyi asla esirgemeyeceğiz. Her kulübe eşit şartlarda yaklaşım göstereceğiz.Şeffaf bir yönetim anlayışıyla yola çıktık.Av.Ahmet AKPINAR yönetimİ Asil ve Yedek olarak ikiye ayırmayacağız. Asil ve Yedek'te aynı şekilde çalışacaktır ve bunu zaman içerisinde herkesin görmesini sağlayacağımız. Paylaşımcı olacağız ve böylesine güzel bir yönetimde yer alabilmek için birçok kişinin bu oluşumun içerisinde olmak isteyeceğini düşünüyorum. Şeffaflığı bizim yönetimimizde herkesin görmesini sağlayacağız” dedi.Başkan Adayı Av.Ahmet AKPINAR “ Biz yönetim kurulu olarak yapabileceğimizi söylüyoruz, yapamayacağımız vaadleri vermenin bir anlamı yok. Bu bizi yücelmez , daha çok küçültür böyle bir hata yapamayız” dedi.
 
İASKF Başkan adayı Av.Ahmet Akpınar toplantının sonunda , Esenler kulüpler birliği başkanı , kulüp Başkanları ve yönetim kurulu ile birlikte Genç oyuncularının idmanlarını seyreden Av.Ahmet AKPINAR sporcu kardeşlerimizlede bol bol sohbet etme şansı da buldu.

Yerel Futbol Sitesi


 


[gallery link="file" ids="126879,126880,126881,126882,126883,126884"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...