Salı, Mayıs 13, 2014

Akçakocaspor'u isteyerek düşürdüler!

Akçakocaspor 2013-2014 sezonunu çok başarısız bir şekilde Bölgesel Amatör Ligi 9.Grup'tan Süper Amatör lige düştü. Sebepleri ise daha çok eskilere, beceriksiz yöneticilere dayanmaktadır.
Benim 1982 yılında kurduğum, koskoca bir marka olacak kulüp bu durumlara gelmesi geçmişte plansız, öngörüsüz ve kalitesiz yönetiminden geleceği ipotek altına alınmış, kaderine terk edilmiş. Bunda o günkü tüm şehir yöneticilerinin ve aklı selim olan tüm Akçakoca  sustukları için suçu vardır muhakkak.
 
Bugünkü yönetim, daha doğrusu Fikret Albayrak ve iki yönetici Cengiz Denizci Ziya Denizgez bir kaç arkadaşı kulübü farklı isimle alıp 2 yıldır da verdikleri BAL mücadelesini çok kötü bir şekilde sekteye uğrattılar. Oyuncular, hocalar, masörler vb. gibi kişiler bir bir kulüpten uzaklaştırıldılar,geride kalan oyunculara vaat edilen paralarının tamamını alamamalarına rağmen mücadeleye devam ettiler. Kulüp, Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Belediyeler tarafında desteklenir. Eğer başarı gelirse herkes başarıdan payını alır, başarısızlıktan da…
 
 Sesimizi çıkarmamız, destek olmamız, yönetimin içinde bulunmamız gerekir. Akçakoca'nın geleceğini Akçakocalı düşünmesi gerekir. Kulüp için bütçe oluştururken var olanla oluşturalım, hayali bütçeler kurmayalım. Atalarımızın çok güzel bir sözü var “taşıma su ile değirmen çevrilmez”  Yönetici olarak var olan imkânla öncelikle altyapı kurarak, oyuncu yetiştirerek başarıyı yakalayalım. Akçakoca'da 4-5 adet lısanslı hoca var onlarda yeterli değil, yardım yok,destek yok, ilgi yok motive yok, o zaman dışarıdan kulübe sahip çıkacaklar varsa belediyeden kurtarıp, başına sponsorun ismini koyalım ve takımı teslim edelim yoksa Akçakocaspor dahada kötü olacak belki de fesih olma ile karşı karşıya kalacak .Bunlar yıllar önceleri ilçemizde yaşandı. Buradan Akçakoca Belediye Başkanı Sayın Cüneyt Yemenici ye sesleniyorum; halk sizi hizmet için  Başkan yaptı eğer Akçakoca'nın geleceğini garanti altına almak istiyorsan ve Türkiye’ye örnek teşkil etmek istiyorsan, Akçakoca'nın sporcu altyapısını oluşturmalısınız. Yıllar sonra siz görevde olmasanız da seneler sonra arkanızda kalıcı eserler, sağlıklı gelecek bırakmış olursunuz. Bunları söylerken ifade etmek isterim ki; Akçakoca'da 4 adet dernek kuran birisi  olarak üstüme düşen ne varsa yapamaya hazırım. Bırakalım şu egolarımızı bir tarafa Akçakocaspor'u  profesyonel yöneticiler tarafından yönetilmeniz dileği ile.
 

YAZI: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...