Cuma, Nisan 25, 2014

Vefa örneği...

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta il kontenjanından dolay bir alt lige düşen Vefa’da Kulüp Başkanı Mesut Gülbaran, lig bitiminin ardından kulüp lokalinde oyunculara bir veda yemeği verdi.



Mesut Gülbaran, futbolculara hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi;


 


"Atmayla, tutmayla olmuyor"
Yeşil-beyazlı ekibin bütün yöneticilerimizin de hazır olduğu yemekte Gülbaran 'bu sene ligi maalesef istediğimiz bir durumda, istediğimiz bir yerde tamamlayamadık. Ligde 7.olmamıza rağmen statü gereği diğer İstanbul takımlarının ardında olduğumuz için İstanbul Süper Amatör Lige düştük. Tabi ki bu bir bahane olmamalıydı, bizlerin bu durumlara düşmemesi gerekiyordu.  Olan oldu artık. Daha önce de ifade ettiğim gibi eğer bu sene ligde kalsaydık, Vefa’nın Başkanlık görevini bırakacaktım. Ancak Başkanlık ve Yöneticilik atmayla tutmayla olmuyor. hele vefa kulübü gibi hiçbir geliri olmayan 104 yıllık kulübe lokal kazandırıp yapılan şikayetlerden hala savcılıkta ifade vermekteyim. Sözde gerçek vefalı geçinenlerin hiçbir desteği olmadan yola mı çıkılır? Bu senede takımı düşürüp bırakmam etik olmazdı. Bunun için takımı çıkarıp sözümün arkasında olacağım.


10171680_10201261409572374_7653392980211865022_n 
"Hataları telafi edemedik"
Yeni sezon hazırlıkları ve gelecek senenin planlarını yapmaya başladıklarını ve ilk önce iç transferde kalmasını istedikleri oyuncularla Pazartesi günü görüşeceklerini ve anlaşmaya çalışacaklarını ifade eden Gülbaran,  "bu sene sezon başından beri yaptığımız hataları bir türlü telafi edemedik. Bizimle birlikte savaşmayan, takımın için oynamayan oyuncuları geç olsa da fark edip yollarımızı ayırdık. Şurada 12-13 kişiyiz. Bir takım 20-25 kişiden oluşur. Diğer oyuncularımız bize ayak uyduramadıkları için gönderdik" dedi.


 


"Helalleşelim istedim"
Benim bir sözüm var, tüm futbol kamuoyu bilir. Mesut Başkan söz verdi mi her ne olursa olsun sözünü yerine getirir diye…  Ve ben, Mesut Gülbaran olarak sözümün her zaman arkasındayım, benim ile anlaşan her futbolcunun kendi vecibesini yerine getirdiği sürece kimsenin bir kuruş alacağı kalmaz. Ben de sizleri bu vesile ile buraya çağırdım. Helalleşelim istedim. Eminim herkes buraya gelirken biraz tedirgin gelmiştir. Takım küme düşmüş her şey bitmiş acaba bize kızacak mı diye! 


10313061_10201261412132438_6194291536126354705_n
Bana "sen deli misin" diyorlar
Futbol camiasından herkes bana tabiri caizse başkanım 'sen deli misin, takım küme düşmüş sen oyunculara hem yemek vereceksin sonra da onların son kalan maç başlarını vereceksin' diye sitem ediyorlar. Herkese kötü örnek oluyorsun diye sitemkar davranıyorlar. ne yapalım ben de böyle bir başkanım diyorum kendilerine. Tekrar ifade ediyorum seneye bizimle bu davaya inanan oyuncularla çalışmak istiyorum. Kadromu da buna göre kuracağım. Bir kere izlemeden hiçbir oyuncu almayacağım, gerekirse sezonu çok erken açıp çalışmalara ona göre belirleyeceğiz. Lig başlamadan bütün oyuncularımızı almış olacağız. Hoca için de bizimle uyum içinde olan davaya inanmış bir hoca ile başlayacağız. Futbolcu içinse, tanıdığımız bildiğimiz, karakterli oyuncularla yolumuza devam edeceğiz, bunu herkes bilsin. Hedefimi şimdiden koyuyorum, seneye namağlup bir takım yapıp tekrar Bölgesel Amatör Lige çıkacağız.


 


KAYNAK: http://www.vefaspor.com

1 yorum:

Ee2008 dedi ki...

Mesut başkan gercekten dedigin gibi herkesin parasını ligin sonuna kadar hakkiyla mücadele ettigi icin veriyorsan yanlis yapmiyor sana kizanlara insanlik dersi veriyorsun. Sana bunun icin kızan kimlerse inşallah bunu okuyup biraz utanirlar insanliktan nasiplenirler. Acaba kendileri calistiklari yerden paralarini alamasa ne yaparlar. Sanki futbolcular sezon basi 10 gol 10 asist bi söz veriyor. Mucadelesini sonuna kadar yapiyorsa hakkini almalidir.Bu zihniyetteki yoneticilerinden bir an önce kurtulmalidir amator futbolu.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.