Perşembe, Nisan 24, 2014

Silivrispor ağır yaralı

Hafta sonu Play-Off’lar için tamam ya da devam maçına çıkacak olan Silivrispor’da cezalı oyuncuların çokluğu ve sakatlarında artması teknik heyetin canını sıkıyor.


 


Geçtiğimiz hafta oynanan 2-2 berabere kalınan Beylerbeyi maçının ardından kart gören forvet Mustafa Kaya, orta saha oyuncusu Hakan Sayar ve defans oyuncusu Fuat Yaman sarı kart cezaları nedeni ile oynayamazken kırmızı kart cezası devam eden kaleci Rasim Mutlu da kadroda yer almayacak. Beylerbeyi maçında sakatlanan defans oyuncuları Güray Kula ile birlikte Bülent Demir’in ise sakatlıklarının sonucu maç saatinde belli olacağı duyuruldu.


 Resim 008


HOCAMIZ EN İYİ KADROYU ÇIKARACAKTIR
Silivrispor Kulüp İdari Menajeri Özgür Kurt konu ile ilgili açıklamasında; “Defans oyuncumuz Güray Kula’nın tedavisi hızlı bir şekilde devam ediyor. Güray’ın doktor raporuna göre bu hafta sonunda oynayabilir şeklinde rapor verildi ve bizde bunun için hafta sonuna kadar tedavisi iyi giderse oynayacaktır diye düşünüyoruz. Bülent Demir'in arka adalesinde yırtık var ve Kızılcabölük maçında oynaması zor görünüyor. Sezon başı Kasımpaşa A2’den transferimiz olan genç oyuncu Murat Kar var. Geleceği çok parlak bir oyuncu Erdal hoca çıkarabileceği en iyi kadroyu sahaya sürecektir” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.