Perşembe, Nisan 24, 2014

Sarıyer Kulüpler Birliği 'Düşmez' dedi

Sarıyer Kulüpler Birliği, Amatörler Evi'nde TASKK ve İASKF Başkanı Ali Düşmez'le yemekli bir toplantı yaptı. Toplantıda, haziran ayındaki genel kurulda Düşmez'e destek kararı çıktı.



Yemekten sonra bir konuşma yapan Başkan Ali Düşmez, "Sarıyer kulüplerini büyük bir aile olarak görüyorum ve bu ailenin bir üyesi olmaktan da gurur duyuyorum. Haziran ayında yapılacak seçimde desteklerinizi bekliyorum" dedi.


Sarıyer Kulüpler birliği başkanı Varol Aydın, kulüpler birliği olarak Ali Düşmez'e koşulsuz destek vereceklerini belirtti. Toplantıda Ali Düşmez Sarıyer kulüplerinin sorunlarını dinleyerek, Büyükşehir Belediyesi'nin Baltalimanı'nda yapmayı düşündüğü spor kompleksi için elinden gelen çabayı göstereceğini söyledi.
Toplantı kulüpler birliği üyelerinin karşılıklı iyi niyet temennileriyle sona erdi.


Yerel Futbol Sitesi


[gallery columns="5" link="file" ids="123083,123084,123085,123086,123087"]

7 yorum:

zafer öztürk dedi ki...

Sarıyer Amatör Spor Kulüpler Birliği yönetiminin üyesi olarak Türkiye genelinde amatör spora yaptığı katkılarla koşulsuz destek veren başkanımız Ali DÜŞMEZ'e haziran ayında yapılacak olan İASKF seçimleri için başarılar dileriz.
Poligon Fethiyespor Kulübü Yönetim Kurulu

Ergün ertan dedi ki...

Sayın ALİ DÜŞMEZ'e İASKF seçimlerinde başarılar dilerim.yaptığı hizmetlerin devamını inşaalah allah nasip eder.bulunduğu makamdan güç alan değil bulunduğu makama güç veren başkan...yolu açık olsun...

zafer öztürk dedi ki...

Sayın Başkanım Kulüplerin en çok istediği ancak başaramadığı durum sponsor bulamamak… Amatör kulüpler başkan ve yöneticilerin omuzları altında yaşamlarını sürdürüyor.Sponsor yasasında firmaların kulüplere yaptığı ödemelerinin tamamının vergiden düşülmesi bilinmesine rağmen amatör kulüplere bu destek verilmiyor…İnşallah haziran ayında yapılacak olan seçimden sonra amatör kulüplerimize kalıcı sponsorluk desteği sağlayacak adımların atılmasını önemle rica ediyoruz.Size ve ekibinize bu konuda yapacağınız çalışmalar için şimdiden teşekkür ediyoruz.

MURAT dedi ki...

sayın düşmezin amatör futbola ne gibi katkıları olmuştur merak ediyorum.sayın düşmez somut olarak yaptıklarını acaba söyleyebilir mi?

kadir dedi ki...

Bende merak ettim sayın Ali DÜŞMEZ ne gibi katkılar sağladı istanbul futboluna yada sağlanan katkılar belli sırtını şuan ki İASKF'nin yaşlı isimlerine dayamış belli başlı kulupler mi ? Herkes neyin ne olduğunu biliyor başkan geçen dönem önceki vaatlerinizi de biliyor şuan bile amatörler için yasalaştırlan amatör sporculara ücretsiz sağlık hizmetlerinden yararlanamayan arkadaşlerımız var örneğin geçen hafta maçta ayağıkırılan GOP.Yeniköy sporun kalecisi bu işler oturduğunuz yerden olmuyor başkan sahaya ineceksiniz sahaya istanbul Sarıyerden ibaret değil!!!!!!!

Taha dedi ki...

Ali başkana başarılar dileriz her fırsatta amatör külüplere desteğini esirgemeyen yardımcı olan bizleri hep dinleyen ve anında çözümler üreten başkan az gelir başarılar büyük başkan . Taha ELMAS antrenör

Akın Soyak dedi ki...

Amatör spor camiasının her zaman yanında olan,İASKF ile beraber TASK başkanlığına yükselmiş hatta TFF yönetim kurulu üyesi olmuş bir spor camiası duayeni abimiz ALI DÜŞMEZ i desteklemek,amatör sporu desteklemektir.Biz PINAR SPOR KULÜBÜ olarak,tekrar açık oy kullanacağımızı,sporun ve sporcunun dostu olan ve camiamızdan olan yüksek değer Ali düşmez In her projesine TAM DESTEK olacağımızı gururla ifade ediyoruz.IYI KI VARSIN ALI DÜŞMEZ.Senin yolun bizim yolumuzdur..

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.