Cumartesi, Nisan 26, 2014

Salih Eren: Futbolcu dostuna armağan olsun

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grup'ta ve Klasman Grubu'nda şampiyonluğa ulaşan Leventspor'da kanat oyuncularımızdan Salih Eren, ''futbolcunun dostu olan Amaç ağabeyimize bu şampiyonluğu armağan ediyorum'' dedi.


''Futbolcu dostu''
Salih Eren yaptığı açıklamada,''Öncelikle en büyük isteği Leventspor'un şampiyonluğunu görmek olan ve yaşama amacını bu olarak belirlemiş, futbolcu dostu Amaç ağabeyimizin çok arzuladığı bu şampiyonluğu gördükten 2 gün sonra acı bir şekilde aramızdan ayrılmasından dolayı duyduğum üzüntü ve acıyı belirtmek istiyorum. Kendi adıma bu şampiyonluğu kulübümüzün her şeyi olan AMAÇ ŞENOZAN'a armağan ediyorum.


tn_IMG_5111


''Bir ilki yaşattık''
Salih Eren şöyle devam etti: ''Yaşadığımız şampiyonluğa gelecek olursak; Ben Leventspor camiasına lig maratonu başladıktan 4 hafta sonra katılmış olsam da, takım içerisindeki hedefe kilitlenmiş kaliteli oyuncular, teknik heyet ve yönetim sayesinde bu kulübün bir parçası olmakta hiç zorlanmadım. İlk grup maçlarını namaglup ve bana göre ligi forse ederek tamamladıktan sonra; Play Off grubunda da birkaç talihsiz maç dışında hem skor olarak hem de oyun olarak istediğimiz sonuçları aldık ve iki kupaya uzanmayı başardık. Bu başarının bizler için önemi çok büyük. Hem 65 yıllık kulüp tarihine bir ilki yaşatarak geçmiş olmanın; hem de AMAÇ ağabeyimize layık futbolcular olabilmenin gururunu yaşıyoruz. Başta merhum Amaç Şenozan ağabeyimize, Başkanımız Mehmet Şenozan'a, 2.Başkanımız Kenan Uzel'e, Teknik Heyetimizden Serdar Gücüyener, Feridun Cem İnci ve Mert Zere'ye, resmi sitemizin editörü Erhan Harput'a, emektarlarımızdan İsmail(nam-ı değer Amca) ve Ahmet ağabeylerime, masörümüz Aziz baba'ya, tesis görevlilerimiz Fikret ve Orhan ağabeylerime ve son olarak aynı soyunma odasını paylaşmaktan gurur ve mutluluk duyduğum, hepsi birbirinden kaliteli futbolcu ağabeylerime ve arkadaşlarıma bu güzel, unutulmaz ve anlamlı şampiyonluğu kazanmak için verdikleri emek ve mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum'' dedi.


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT
KAYNAK: www.leventspor.com

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.