Cumartesi, Nisan 12, 2014

Poligon Fethiyespor lideri devirdi

İstanbul 2.Amatör Lig 8.Grubun yenilgisiz takımı Muradiyespor ilk yenilgisini Poligon Fethiyespor deplasmanından aldı. 1-0


Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı Stadı'nda oynanan müsabakaya her iki takımda temkinli başladı. Karşılıklı atakların neticesinde gol sesi çıkmayınca taraflar soyunma odasına 0-0 lık sonuçla girdi. İkinci devreye daha arzulu başlayan Poligon Fethiyespor müsabakanın 70.dakikasında Atakan'ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Golden sonra baskısını arttıran Muradiye karşısında savunmada hata yapmayan Sarıyer temsilcisi maçı kazanarak liderlik koltuğuna oturdu. Beşiktaş temsilcisi muradiye ise bu sezon ilk kez mağlup oldu.

Yerel Futbol Sitesi


[gallery link="file" ids="120875,120874,120873"]

1 yorum:

nuri elnak dedi ki...

Bu maçı Poligonun alacağı belliydi.Grubun en güçlü takımı görüntüsünde.Muradiyede diğer takımlara kolay kolay puan kaybetmez ama benim görüşüm Kendi sahasında yenilmeyen Yeşildirek 2. Maçta Muradiyeyi yener.Poligon'da 2.Muradiye maçına kalmadan şampiyon olur.

Galataspor-İstiklalspor maçı 11 Mayıs'ta

İstanbul Süper Amatör Lig'de Galataspor ve İstiklalspor arasındaki İl Birinciliği karşılaşması 11 Mayıs 2024 Cumartesi günü oynanacak.