Perşembe, Nisan 24, 2014

Gökçe: Hedefimize kilitlendik

Bölgesel Amatör Lig Play Off 1.tur eşleşmelerinde Vefa sahasında oynayacağı Sultanbeyliği Belediyespor karşılaşmasın için hazır olduklarını belirten Çatalcaspor’un kulüp Başkanı Hasan Gökçe ilk hedeflerine ulaştıklarını sırada ikinci hedeflerine ulaşmak olduğunu söyledi.


Bu konuda taraftarlarının desteğini beklediklerini sözlerine ekleyen Başkan Hasan Gökçe maça otobüs kaldıracaklarınını müjdesini verdi.


Vefa sahasında cumartesi günü oynanacak olan ilk eleme karşılaşması için hazırlıklarının devam ettiğini belirten sarı kırmızılı ekibin Başkanı Hasan Gökçe “ İstanbulumuzun köklü kulüplerinden Sultanbeyliği Belediyespor’la karşı karşıya geleceğiz. Herşeyden önce sonucun ne olursa olsun centilmenliğin ön planda olması gereken bir maç olduğunu söylemek istiyorum. Sezon başında kendimize belirlediğimiz hedef doğrultusunda oynadığımız karşılaşmalarda aldığımız sonuçlarla hedefimizin ilk etabını tamamlamış olduk. Bundan sonrraki hedef için önümüzde oynayacağımız çok önemli bir karşılaşma var. Bu karşılaşma için hazır durumdayız. Güçlü bir rakiple kıyasıya bir galibiyet mücadelesi vereceğiz, ilk turu geçmek için elimizden geleni yapacağımıza inanıyorum” dedi.


Otobüsler kalkacak
Çatalcaspor’un Vefa sahasında Sultanbeyliği Belediye karşısında galibiyet mücadelesi yapcağı bu önemli karşılaşma için taraftar desteğine ihtiyaçları olduklarını söyleyen Başkan Hasan Gökçe bu konuda Binkılıç ve Karacaköy’den saat 12:00’de, Çatalca merkez’den de Çatalca sahasının yanından saat 13:00’te otobüslerin kalkacağını söyledi. Başkan Hasan Gökçe “ Mahallelerimiz de ve Çatalca merkezden otobüsler kalkacak. Bu karşılaşmada manevi desteğe ihtiyacımız var, Çatalcaspor’umuza manevi desteğe ihtiyacımız var. Şimdi birlik zamanı, şimdi beraberlik çamanı sezon başında belirlediğimiz hedefimize taraftarımız desteği ile ulaşmak istiyoruz” dedi.


Teknik heyetimize ve oyuncularımıza güveniyorum
Çatalcaspor’un Sultanbeyli Belediyespor ile oynayacağı bu önemli karşılaşmaya hazır olduğunu belirten kulüp Başkanı Hasan Gökçe yönetim kurulu olarak teknik heyete ve oyuncuları güvendiklerini belirterek üstlerine düşeni bu zamana kadar yaptıklarını ve bu iki karşılaşmada da yaparak Çatalcaspor’a ilkkez profesyonelliği tattıracaklarını söyledi. Başkan Gökçe “ sezon başından bu yana oynadığımız futbol ve aldığımız sonuçlar ortada, yönetim kurulu olarak her zaman teknik heyetimizin ve oyuncularımızın yanında olduk, bundan sonra da aynı şekilde yapacağız. Bu cumartesi günü oynayacağımız Sultanbeyliği Belediyespor karşılaşmasından galip ayrılacağımıza inanıyorum bu konuda teknik heyetimize ve oyuncularımıza güveniyoruz” dedi.


KAYNAK: www.34spor.com

Hiç yorum yok:

Feriköy Kullar'dan üzgün döndü

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Feriköyspor kendisi adına son derece kritik maçta deplasmanda Kullar 1975 Spor'a 1-0 mağlup oldu.