Cumartesi, Nisan 26, 2014

Gençtürk ve ekibi Anadolu Yakasındaydı

Anadolu yakasındaki kulüpler ve birlik yönetimleri, Seymen Gençtürk ve ekibini sıcak bir hoşgeldin dedi.


‘Amatör Bir Aşk’ sloganıyla yola çıkan Seymen Gençtürk ve çalışma ekibi ilk ziyaretlerini Kadıköy’de ikincisini ise Ataşehir’e gerçekleştirdi. Burada kulüp temsilcileri ve kulüpler birliği yönetimleriyle biraraya gelerek projelerini anlattılar. Kadıköy ve Ataşehir’deki ziyaretlere kulüplerin yoğun katılımı ile gerçekleşirken, İASKF Başkan Adayı Seymen Gençtürk, toplantılarda şunları söyledi:
“Değerli arkadaşlar, Amatör Bir Aşk felsefesiyle yola çıktık. Bu hareket bir itibar hareketidir. İstanbul amatörü hak ettiği itibarı kazansın. İstanbul amatörü hak ettiği itibarı kazanırsa siz de kazanacaksınız. Bizim dönemimizde keyfiyet değil, akıl olacak, istişare olacak, uzlaşma olacak. Size söz verdiklerimizin yerine getirmezsek hesabı önce kendimize keseriz. İstanbul’un Anadolu ve Avrupa yakasındaki kopuklukları gidereceğiz. Her iki yakada da İASKF’nin büroları olacak. Bütün hizmetler bu bürolardan görülebilecek. Gece maçları gelecek, hafta içi maç oynatma dönemi sona erecek. Kentsel dönüşüm alanlarında daha fazla spor sahası ve salonu için müracaatlarımız olacak. Amatörler sporcular için hastane girişimimiz projelerimizden bazıları. Bunun dışında İstanbul’daki bütün amatör spor kulüplerinin isim haklarının pazarlananması için de adımlar atacağız. Artık kalıcı gelirleri olan spor kulüplerine dönüşme zamanımız geldi.”


Seymen Gençtürk ve çalışma ekibi Anadolu yakasında Kadıköy ve Ataşehir dışında diğer ilçe ve birlik yönetimlerini ziyaret edecek, sorunlarını dinleyecek ve destek isteyecek.  


Yerel Futbol Sitesi


[gallery link="file" ids="123460,123459,123458,123457"]

Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.