Çarşamba, Nisan 23, 2014

Geçmiş olsun Muhammet

Silivri Stadında oynanan Büyük Kılıçlı-Yeniköy U19/2 maçının 62.dakikasında rakibinin darbesine maruz kalan Yeniköy kalecisi Muhammet Öcal’ın ayağı kırıldı.



Maçın 62.dakikasında meydana gelen üzücü olay sonrasında Muhammet’e sahada ilk müdahale yapıldıktan sonra yaklaşık 20 dakika ambulans beklendi. Acılar içinde yerde bekleyen genç kaleciyi Yeniköy Teknik Direktörümüz Şaban Kıran ve takım arkadaşları sakinleştirmeye çalışırken bazı futbolcuların gözyaşlarına engel olamadıkları görüldü.


 


Daha sonra gelen ambulans ile Silivri Devlet Hastanesine kaldırılan oyuncunun yapılan kontrolleri sonucunda sağ ayağında iki adet kırık tespit edildi. Ayağı alçıya alınan Muhammet’in ayağında beklenen kaynama olmazsa 15 gün sonra ameliyata alınacak.


 


Pazartesi günü hastaneden taburcu edilen ve evinde istirahata çekilen genç futbolcuyu kırmızı-beyazlı ekibin Başkanı Gökmen Altınbaş, Büyük Kılıçlıspor yöneticileri, takım arkadaşları ziyaret ettiler.


 


Yeniköyspor tepkili
Kalecileri Muhammet Öcal’ın ayağı kırılmasından sonra 20 dakika sahada beklediklerini yine sağlık skandalı yaşandığını ifade eden Yeniköyspor Başkanı Gökmen Altınbaş yetkililere sitem etti. "Futbolcularımız Allah’a emanet sahaya çıkıyor. Ne ambulans var ne de bir sağlık personeli" diyen Altınbaş, İASKF’nin üstüne basa basa söylediği sağlık anlaşmasından Muhammet’in yararlanamadığını da sözlerine ekledi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

3 yorum:

saban kiran dedi ki...

Hayatimda yasadigim en kotu gündü mac oynsnirken göz yaslarim hic dinmedi hala kendime gelmiş değilim cunku:
Amatorun arkasında kimse yok ne il temsilciliği ne İASKF nede il spor müdürlüğü gençlik ve spor bakanligi ile saglik bakan liginin yapmis olduğu bir protokol var hic bir saglik güvencesi olmayan sporcularla ilgi ama ne hikmetse bundan yararlanamadik birakin yararlanmaya kimse arayip çocuğun durumunu sormadi biz koskaca bir aileyiz demekle olmuyor... Biz koskoca bir yalaniz bu ülkede bu şartlarda tabiki sporcu yetişmez pazar gününden beri ben ve baskanim ne haldeuiz kimse bilemez bir telefon ile aramak geçmiş olsun demek bu kadar mi zor biz aileleri ikna edemiyoruz idmana cikamiyoruz ons pazar gününe cikacak oyuncu buluruz bu vahim olaydan sonra.
Yaziklar olsun amatör camisinin basinda olanlara...

xx dedi ki...

aynı şey benım de kardeşimin başına geldi yıllar önce o gün oldugu gibi istanbul amatör sporu rezil biçimde devam ediyo oy istemeye gelince neler neler çıkıyo yok anlaşmalar yapılmış falan filan hani nerde o imzayı atanlar neyse çok söylenecek şey var da burası yeri değil... allah sporcuları daha kötüsünden korusun tek temennim bu...

kadir dedi ki...

Öncelikle genç kardeşimize ve kulübüne geçmiş olsun.
Bu genç arkadaşımızın yaşadığı bu üzücü olaydan kulübü ve hocasının ne kadar üzüntü yaşadığını kimse bilemez. Bir oyuncunun başına gelebilecek kötü olaylardan ailesi üzüldüğü kadar kulübü ve hocasıda,aynı üzüntüyü yaşar,mahcubiyet duyar .Bu nedenle Şaban hoca nın üzüntüsünü çok iyi anlıyorum.
Futbolu yönetenlerinde artık böyle üzücü konularda lafta değil gerçek anlamda destek olmaları lazım. Amatörlere, sözde sağlanan sağlık güvencesi bu durumda uygulanmayacakta ne zaman uygulanacak.
İstfit web sitesinin yarıdan fazlası taziye ve geçmiş olsun mesajları ile dolu. Herşeyden haberleri olan bu yönetenlerin,şu genç arkadaşımızın durumu için arayıp ilgilenmeleri çok mu zor.

Allah ,bü tür sakatlıkları hiç bir kardeşimize yaşatmasın.

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...