Pazartesi, Nisan 21, 2014

Erzincan'da amatör maçta arbede

Erzincan'da Bölgesel Amatör Lig'e çıkacak takımı belirleyecek play-off yarı final maçının uzatma dakikasında hakemin faul düdüğüne sinirlenen Tercan 17 Şubat Belediyesporlu futbolcular kavga etti. Kavgada 4-1 galip durumdaki Erzincan 13 Şubat Gençlikspor'dan bir futbolcunun burnu kırıldı.


 


Demirkent Sentetik Futbol Sahası'ndaki Erzincan 13 Şubat Gençlikspor ile Tercan 17 Şubat Belediyespor arasındaki maç 13 Şubat'ın 4-1 üstünlüğüyle devam ederken uzatma dakikalarında hakem Özgür İbiş, faul için düdük çaldı. Ataklarını kestiği gerekçesiyle sinirlenen Tercan 17 Şubat Belediyesporlu futbolcular hakeme saldırdı. Maçı tatil eden hakem soyunma odasına giderken, iki takımın futbolcuları birbirine girdi. Kavga sırasında 13 Şubat Gençlikspor'dan Özlem Kağıt'ın burnu kırıldı. Her iki takım yöneticilerinin de karıştığı kavgada polis olayları daha fazla büyümeden önledi. Yaralı futbolcu hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Maç ile ilgili karar, hakem ve gözlemci raporuna göre verilecek.


Maçı tribünden izleyen kadın taraftarlar kavgayı cep telefonu ile görüntülerken endişe ve korkuları konuşmalarına yansıdı.


KAYNAK: www.yenisafak.com.tr

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...