Pazartesi, Nisan 21, 2014

Çekmeköyspor tur biletini kaptı

İstanbul U19/1 Ligi Türkiye Birinciliği Eleme maçında Paşabahçespor ile Çekmeköyspor takımları Yenisahra Suni Çim Stadında karşı karşıya geldiler.



Zevkli ve çekişmeli geçen mücadeleyi ikinci yarıda attığı tek golle kazanan Çekmeköyspor, Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.


 


Mustafa Bekar, Hakkı Sezgi Kayar ve Mehmet Emin Tuğral hakem triosunun yönettiği mücadeleye hızlı başlayan Çekmeköyspor'un ilk atağında Yusuf'un sert şutu direkten dönmesi Lacivert Kırmızılılar adına büyük şanssızlıktı. İlerleyen dakikalarda orta alan mücadelesine dönen karşılaşmada net pozisyonlar bulan Paşabahçespor Güner, Arif ve Hüseyin ile fırsatları değerlendiremedi.


 


İlk yarının sonların Paşabahçespor'un kazandığı frikik atışında Selçuk'un güzel vuruşu direkten döndü. Kalan sürede iki takımın ataklarından gol sesi çıkmayınca ilk yarı 0-0 eşitlikle geçildi.


 


İkinci yarıya iki takımda hızlı başladı bol pozisyon yaşanan karşılaşmada golü bulan takım Çekmeköyspor oldu. 52.dakikada ceza sahası içinde topu mükemmel bir röveşata vuruşla Paşabahçespor ağlarına yollayan Yusuf takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.


 


Bu golden sonra oyuna ağırlığını koyup beraberlik golü arayan Paşabahçespor, sağlı sollu ataklarla Çekmeköyspor kalesine etkili gitse de gününde olan Çekmeköyspor kalecisi Yunushan'ı ve defansını bir türlü geçemedi. 4 dakikalık uzatma bölümünde de skor değişmeyince, mücadeleyi 1-0 kazanan Çekmeköyspor tur biletini kapan takım oldu. Maç sonu Şampiyonluk kupasını da alan Çekmeköyspor'lu futbolcuların ve teknik ekibin mutluluğu ikiye katlandı.


 


Maç sonu sitemize açıklama yapan Çekmeköyspor Başkan Vekili Abdullah Taşkın "Centilmence geçen mücadele sonunda galip gelip Türkiye Şampiyonasına kaldığımız için çok mutluyum, rakibimiz Paşabahçespor'u oynadıkları üst düzey futboldan dolayı tebrik ediyorum. Alt yapıda 4-5 sezondur bozulmayan kadromuzla Çekmeköyspor'a çifte şampiyonluk yaşatan Teknik Sorumlumuz Aydın Dursun'a teşekkür ederim" dedi.


 


STAT: Yenisahra Suni Çim
HAKEMLER: Mustafa Bekar, Hakkı Sezgi Kayar, Mehmet Emin Tuğral
SAHA KOMİSERİ: Metin Aksoy
PAŞABAHÇESPOR: Aykut, Serkan, Fatih, Uğur, Oğuzhan (Dk.56 Caner), Furkan, Mehmet, Güner, Arif (Dk.71 Ogün), Selçuk, Hüseyin (Dk.58 Hakan)
YEDEKLER: Yakup, Caner, Hakan, Ogün, Orhan, İbrahim, Ozan
ÇEKMEKÖYSPOR: Yunushan, Cengizhan, Erdi, Sinan, Özgür (Dk.85 Burak), Oğuz, Burak, Ufuk, Tayfun (Dk. 84 Emre), Yusuf, Onurcan(Dk.90 Yasin)
YEDEKLER: Ceyhun, Emre, Muhammed, Yahyeddin, Yasin, Yusuf, Burak
GOL: Dk. 52 Yusuf Güngördü (Çekmeköyspor)


HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr


[gallery link="file" columns="4" ids="122630,122631,122632,122633,122634,122635,122636,122637"]

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...