Pazartesi, Mart 17, 2014

Sancaktepespor kupasını İsmail Erdem'in elinden aldı

İstanbul U16 ligi 31.Grubun yenilgisiz şampiyonu Sancaktepespor, Şampiyonluk kupasını Küçükyalı Yelken ile Sarıgazi Stadında oynadığı son maçın devre arasında, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in elinden aldı.

Küçükyalı Yelken maçının devre arasında sahaya gelen Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Şampiyon olan Sancaktepespor futbolcularını tek tek kutlayarak madalyalarını verdi. Sancaktepespor Teknik Direktörü Yasin Gezgin, günün anısına ve spora yaptığı desteklerden dolayı Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'e teşekkür plaketi verdi.

Tribünlerinde büyük alkışını alarak konuşan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, ilçemizdeki amatör kulüplerin başarılarından dolayı çok mutluyum, Sancaktepe ilçesi olarak sporun her dalında başarılı olacağımıza inanıyorum, çocuklarımızla gurur duyuyorum dedi. İstanbul Elemelerinde Sancaktepespor'a başarılar dileyen Erdem, Şampiyonluk kupasını Sancaktepespor takım kaptanı Berkay'a verdi.

Şampiyon Sancaktepespor son maçında da yenilmedi...
İstanbul U-16 ligi 31. grubun şampiyonu Sancaktepespor, son maçında Sarıgazi Stadında Küçükyalı Yelkenspor'u misafir etti. Mücadelenin ilk yarısı Sancaktepespor'dan Halis ve Küçükyalı Yelkenspor'dan Boğaçhan'ın attığı gollerle 1-1 sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Yasin Gezgin'in talebeleri Halis, İlkan, Tayfun ve Mehmet'in attığı gollerle mücadeleden 5-1 'lik üstünlükle ayrıldılar.

Gezgin: Mücadelemiz bundan sonra başlıyor
Şampiyon olan Sancaktepespor Teknik Direktörü Yasin Gezgin yaptığı açıklamada " Sancaktepe İlçesine yenilmeden kupayı getirdiğimiz için çok mutluyum, büyük bir emeğin sonunda mutlu sona ulaşıp şampiyon olan takımımdaki tüm futbolcu kardeşlerimi canı gönülden tebrik ediyorum. Şimdi Türkiye Şampiyonasına gitmek ve oradada ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek için kaldığımız yerden çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz." dedi.


HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr


[gallery ids="116663,116664,116668,116667,116666,116665,116669,116670,116671,116672"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...