Cumartesi, Mart 15, 2014

Ömerlispor ile Rivaspor yenişemedi

İstanbul 2.Amatör Lig 18.Grubun yenilgisiz iddialı iki ekibi Ömerlispor ile lider Rivaspor Ömerli Stadında karşı karşıya geldiler. Zorlu geçen mücadele ilk yarıda karşılıklı atılan gollerle berabere sonuçlandı.


Rıfat Taşgın, Mehmet Korkmaz Sal ve Salih Coşkun hakem triosunun yönettiği mücadele grubun en önemli maçlarından biriydi, iki takımından yenilgisiz olması Rivaspor'un lider olması maçın önemini dahada arttırdı. Mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi Ömerlispor 2.dakikada golü buldu, Erdoğan çalımlarla ceza alanına girip vuruşunda topu filelere yollayarak takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Galibiyet golü ile oyununda hakimi olup pozisyon üreten Çekmeköy temsilcisi Erdoğan ile 2 net pozisyonuda değerlendiremedi. Kontra toplarla etkili çıkıp pozisyon arayan deplasman takımı Rivaspor 11.dakikada beraberlik golünü Ümit'in ayağından buldu 1-1. Karşılıklı ataklarla geçilen mücadelede kontra toplarla etkili olan Rivaspor Okan ve Ümit ile yakaladığı net pozisyonlarda Ömerlispor kalecisi Orhan başarılıydı. İlk yarının sonlarına doğru sağdan Yasin ile etkili çıkan Sarı Siyahlılar aradığı galibiyet golünü bulamayınca ilk yarı 1-1 beraberlikle geçildi.


İkinci yarıdada iki takımında beraberliği bozma çalışmalarından sonuç alınamayınca mücadele ilk yarıda karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. Bu beraberlikle Rivaspor liderliği Kurfalıspor'a kaptırmış oldu. Önümüzdeki hafta Ömerlispor Girne Gençlik deplasmanına giderken, Rivaspor evinde Kartal Yuvasını misafir edecek.


HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr


[gallery link="file" ids="116120,116119,116121,116122,116123"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...