Salı, Mart 11, 2014

Keskin: Bu maç dönüm noktamızdı!

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup lideri Arnavutköy Belediyespor’da Teknik Direktör Adnan Keskin, deplasmanda kazanılan Sultanbeyli Belediyespor maçı sonrasında bir açıklama yaptı.



IMG_5417
Sultanbeyli Belediyespor karşısında hasta sakat ve cezalı oyuncularından yoksun çıktıklarını ifade eden Adnan Keskin maç sabahı teknik heyet ile bir araya geldiklerini ve maç saatine kadar kadro üzerinde fikir alışverişinde bulunduklarını ifade ederken "çok önemli oyuncularım ligin belki de dönüm noktası olabilecek bir karşılaşma öncesi sahada olmayışı bizi oldukça zorladı" dedi.


IMG_5435 
"Güçlü oyuncularımı sahaya sürdük ve kazandık"
Çok koşan ve tecrübeli rakibimizin sonlara doğru yorulacağını bildiğimizden 2.golü bulana kadar futbolcularımızı beklettik diye konuşan başarılı Teknik adam; "Rakibimizin gol için saldırdığı sırada süratli oyuncularımızla kontra çıkarak golü bulduk, karşılaşmanın kırılma noktasında güçlü oyuncularımızı sahaya sürerek beraberlik golü arayan rakibimizi son dakikalarda 3.kez defansta yalnız yakaladık ve galibiyet geldi" dedi.


 


"Bir bütün olarak hareket ediyoruz"
Adnan keskin son olarak şunları söyledi: "Öncelikle şunu ifade etmek isterim: Rakibimiz ligin kaderini değiştirecek kadar kaliteli ve güçlü bir ekip Hüseyin Aydoğan hocamı da bu konuda tebrik etmek isterim. Arnavutköy Belediyespor olarak bizim başarımız ekip ruhunun sahaya yansımasıdır, Başkanlarımız,  Yönetim Kurulu, Teknik Heyet, futbolcularımız ve çalışanlarımızdan tutun da bizi destekleyen taraftarımıza kadar bir bütün içinde hareket ederek sahaya çıkıyoruz. Camiamıza ve bizleri destekleyen Arnavutköy Halkına sonsuz teşekkürler.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...