Salı, Mart 11, 2014

Karagümrük’te kazanan dostluk oldu

Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun yayımladığı resmi açıklamasında hafta sonu oynanan ve dostluk çerçevesi içinde geçen lig maçının ardından hem Karagümrük taraftarına hem de Karagümrük başkanı ve camiasına teşekkür etti.


 


 


Hafta sonu Vefa Stadı’nda oynanan Karagümrük-Silivrispor maçında taraftarla ve yöneticiler arasında yaşanan dostluk havasının daim olması için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun; “90 dakikalık mücadelenin sonunda müsabaka 0-0 tamamlanmış olabilir ama bizim için gerçekte olan ebedi bir dostluğun temellerini atmış olmak gerçek kazanımdır” dedi.


 a


“TARAFTAR GRUPLARI DOSTLUĞUN TEMELİDİR”
Hafta başı yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından yaptığı resmi açıklamasında Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun; “Karagümrük maçı öncesinde gerek Karagümrük taraftarı gerekse de yönetim bizi oldukça iyi ağırladılar. Müsabaka öncesinde Silivrispor Kasaba taraftar grubu ile Karagümrük taraftar grupları arasındaki dostluk mükemmeldi. Öyle ki maç öncesinde bir araya gele taraflar maç saatine kadar birlikte vakit geçirip yemek yemiş ve birlikte stada giriş yapmışlardır. Aynı şekilde müsabakayı izlemeye gelen bizlere de bizzat Karagümrük Başkanı Cengiz Günaydın’ın ilgi ve alakası unutulamazdı. Aslında her iki taraftar grubunun sergilediği dostluk temel alınmalı.


 IMG_3816


“DOSTANE DAVRANIŞLAR VARDI”
Geçmişten gelen bir dostluk köprüsünün devamı niteliğinde olan müsabaka taraflar birbirleri üstünde hakimiyet kuramadıysa da gelecek için atılan dostluk temelleri daha da sağlamlaşmış oldu. Silivrispor Kulüp Başkanı olarak Karagümrükspor Kulübü Başkanı Cengiz Günaydın ve yönetimine, Karagümrük takımının cefakar taraftarına dostane davranışlarından dolayı teşekkür ederim.


 


SİLİVRİSPOR TARAFTARINA DA TEŞEKKÜR
Ayrıca gece-gündüz, yağmur-çamur demeden takımlarının başarısı için desteğini bir an olsun esirgemeyen değerli Silivrispor sevdalılarına da teşekkür ederim. Eskilerin dostluğunun daha perçinleşmiş olduğunu bir kez daha görmüş bulunuyoruz. Her iki takım için mücadele gücü yüksek bir maçtı. Her ne kadar müsabaka 0-0 berabere tamamlanmış olsa da aslında kazanan dostluk olmuştur” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN


 

4 yorum:

bugra dedi ki...

silivrispor soyunma odasına zor gırdı futbolcusu yonetıcısı dayak yedı hala neyın reklamı pesındesın ıhsan atun cocukların prımlerını maaslarını verme bos yap anca .

İsmail dedi ki...

Başkan sen siyaseti koştur batumaa

Mevlüt dedi ki...

:)):)) bu kadarda genişlik olmaz başkan batumaa

Esnaf dedi ki...

Esanafa borcunu nezaman ödücen başkan ? Takımda para almıyormuş siyasetçiii başkannnn

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...