Pazartesi, Mart 17, 2014

Karaağaçspor yavaş yavaş emin adımlarla

Tekirdağ 2.Amatör Lig'de Saray sahasında Karaağaçspor, Büyük Yoncalıspor'u tek golle geçip liderliğe yükseldi.


27. dakikada Karaağaçsporlu oyuncu Serdar rakibine yaptığı harekette sarı kart gördü. Oyuna Karaağaç üstünlüğünü koyuyor ve ataklarını arttrdı. Karaağaçsporun emektar oyuncusu Rasim Savtekin ilerleyen yaşına rağmen mükemmel bir oyun ortaya koydu.  29. dakikada Büyükyoncalısporlu  oyuncu Murat rakibinde centilmen dışı hareketinden dolayı sarı kart ile cezalandırıldı.  Kullanılan serbest vuruşta Rıdvan topa müthiş vuruyor aynı güzellikte kaleci kornere çeliyor.  Kullanılan kornere kimse dokunamıyor top dışarı çıktı.


Karaağaç Spor Serdarla Golü Buldu
33. dakikada sol kanatta gerçekleşen atakta Rıdvan topu  Refik ile buluşturuyor Refik  boşa kaçan Serdar’ı görüyor ve müsait pozisyonda topla buluşan Serdar bu haftayı da boş geçmiyor ve takımını öne geçiren golü attı. Asisti yapan Refik’in payı büyük. Golden sonra Yoncalısporlu oyuncuların gole ofsayt diyerek itiraz ediyorlar hakem golü verdi.  Maçın ilk yarısına 2 dakika kayıp zaman işareti gösterdi. Maçın ilk yarısı Karaağaçspor üstünlüğü ile tamamlandı.


İkinci Yarıya İtirazlar Maça Damga Vurdu
İkinci yarıya Karaağaçspor başladı. Başlama düdüğü ile hızlı ataklarla kaleyi yoklayan Karaağaç ataklarını arttırıyor. Büyükyoncalısporlu oyuncular sert oynamaya başladı,  oyun içerisinde hakem kararlarını beğenmeyen yoncalısporlu oyuncular itiraz etmeye başlandılar. 63. dakikada yoncalısporlu Fırat ve 68. Dakikada Ufuk rakiplerine yaptıkları hareketten dolayı sarı kart ile cezalandırıldılar. Kullanılan serbest atışlarda Karaağaçsporlu oyuncular düzgün vuruş çıkaramıyorlar.  70. dakikadan sonra Büyükyonalı baskısını arttırdı ve kanatlardan geliştirdikleri ataklarda gol aramaya başladılar. 75. Dakikada Yoncalısporlu Sercan ceza sahası içerisinde kendisini yere atarak penaltı bekledi hakem yanıltmaya yönelik hareket olarak nitelendirdi ve sarı kart gördü.  


Karaağaçsporlu oyuncular geriye yaslanarak oyunu soğutmaya başladılar. Sağ kanattan gelişen  yoncalı atağını Cihan faal yaparak durduruyor ve Sarı kart gördü. Kullanılan serbest vuruşu farklı şekilde dışarı gönderdi.  87. Dakikada Rıdvan oyunu soğutmaya yönelik hareketten dolayı sarı kart gördü. Hakem 4 dakika oynanmamış süre olduğunu belirtti.  Uzatma dakikalarında başka gol olmadı ve Karaağaçspor maçtan galip ayrıldı. Maçın bitiş düdüğü ile Yoncalıspor oyuncuları hakeme itiraz ettiler ve Sercan hakeme yönelik hakaretten ikinci sarıdan kırmzı gördü. Kaleci Fuat hakeme itirazdan direk kırmızı gördü. Karaağaç aldığı 3 puanla grubunda liderliğe yükseldi.  Maça Karaağaçsporlu taraftarlar damgasını vurdu 90 dakika deplasmanda takımlarını yalnız bırakmadılar.


Gruptaki diğer sonuçlar:
Çerkezköy Samsunlular YDG 1 – 4 Kapaklı Kartalspor 
Küçükyoncalı 1 – 1 Çerkezköy 1923 Gençlik
Sağlık Mahallesispor 4 – 0 Pınarçaspor


 


STAT : Saray Şehir Stadı
HAKEMLER: Şevket Erten,Hasan Işık,Onur Demirel 
BÜYÜK YONCALI SPOR : Fuat Küçükoğlu, Ufuk Ören, Kaan İmal, Mehmet Togay, Fırat Görgülü, Ali Bayın, Erhan Türkoğlu, Mertcan Dağ, Murat Avcı, Sercan Akhan, Sertan Acur ( Mustafa Sıtkı Bayram)
TEKNİK DİREKTÖR: Serdar Atlı 
KARAAĞAÇ SPOR : Mehmet Çakmak,Mitat Turan, Rıdvan Işık, Cumhur Makal, Mehmet Kurucan, Harun Özdemir, Serdar Harmancı, Tugay Cengiz, Rasim Savtekin, Refik Bingöl, Bayram Taş (Ufuk Bağcı, Emrah Sörme, Cihan Taş, Adem İnik, Burak Karagöz, Engin Menaf, Refik Karadağ)
TEKNİK DİREKTÖR : Adem Yavaş 
SARI KARTLAR : Serdar Harmancı, Rıdvan Işık, Cihan Taş (Karaağaçspor) Fırat Görgülü, Ufuk Ören, Murat Avcı ( Büyükyoncalıspor)                           
KIRMIZI KARTLAR: Sercan Akhan,  Fuat Küçükoğlu ( Büyükyoncalıspor)


HABER-FOTOĞRAF: ALİ ÖZTÜRK


 


[gallery link="file" ids="116697,116696,116695,116694,116690,116691,116692,116693,116689,116688,116687"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...