Cuma, Mart 14, 2014

İstanbul Siirtspor'da hazırlıklar sona erdi

İstanbul 2.Amatör Lig 5.Grupta şampiyonluk hedefleyen İstanbul Siirtspor (Yavuz Selim İlköğretim Okulu), Pazar günü karşılaşacağı Yavuz Sultan Selim maçının hazırlıklarını tamamladı.



Fatih Belediyesi Mimar Sinan Stadında saat 20'de başlayan ve 60 dakika süren antrenman Teknik Direktör Soner Özgür yönetiminde koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. 5'e 2 top kapma çalışması ile devam eden antrenmanın ikinci bölümünde çift kale maç yapan İstanbul Siirtsporlu futbolcular, pas ve şut çalışması ile son antrenmanı tamamladılar.


Başkan Yardımcısı Recep Saraçoğlu'nun da takip ettiği antrenmanın sonunda bir açıklama yapan İstanbul Siirtspor Teknik Direktörü Soner Özgür, "Pazar günü Mimar Sinan Stadında bir Fatih derbisi yaşayacağız. İki takım için de önemli bir karşılaşma olacak. Dostluk içinde bir karşılaşma olması en büyük temennimiz. İyi bir havamız var, takımımızda güzel bir ortam oluştu. Ben futbolcularıma güveniyorum, umarım izlemeye gelenlere güzel bir 90 dakika yaşatırız.  Taraftarımızın da maçlara ilgisi bizi memnun ediyor. Her maçı kazanmak ve lig sonunda İstanbul Siirtspor'u 1.Amatör Lige taşımak istiyoruz" dedi.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR



 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...