Cumartesi, Mart 15, 2014

Ekşioğlu, Küçükköysporlu taraftarları ziyaret etti

TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, Küçükköyspor Taraftarlar Derneğini ziyaret etti ve taraftar liderleriyle görüştü. 



Yanında Başkan Vekili Ufuk Tatar ile Küçükköy Meydanında bulunan Derneğe gelen Yemen Ekşioğlu'nu Küçükköyspor tribün lideri Ramazan Süt ile birlikte taraftarların önde gelenlerinden Bayram Yıldırım, Savaş Tekin ve Samet Aydıner karşılarken, Küçükköyspor Teknik Direktörü Ergün Gelen de toplantıda bulundu.


Bu toplantıda Küçükköyspor taraftarının takımları aleyhine yapılan Hakem hatalarından dert yandığı, Ekşioğlu'nun ise taraftarlara sakin olmaları ve maçlarda yalnızca takımlarını desteklemeleri yönünde tavsiyelerde bulunduğu öğrenildi. 


Küçükköy Taraftarlar Derneği tarafından ziyaret hakkında yapılan açıklamada "TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu'nun ziyaretinden çok mutlu olduk. Kendisine teşekkür ederiz. Bugüne kadar kendileriyle diyalog kurmadığımız için hata yaptığımızı fark ettik. Geçmiş dönemlerde çok üzdüğümüz Başkanımızdan özür diliyor ve sorunlarımızın çözümü konusunda bize yol gösterdiği için de teşekkür ediyoruz" denildi. 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...