Pazar, Mart 16, 2014

Düzcespor bu kez takıldı

Düzce Süper Amatör lideri Düzcespor bu sezon ilk kez puan kaybetti 1-1. Süper amatörde şampiyonluğunu garantileyen Düzcespor, grupta 24 puanla 7. sırada bulunan Kaynaşlı Belediyespor'u yenemedi.


Düzce Nurettin Zafer stadında saat 14.30 da oynanan maçta,sezonun en kötü futbolunu oynayan kırmızı lacivertliler 90 dakika boyunca sadece 2 gol pozizyonuna girebildi. Genç oyunculardan kurulu Kaynaşlı Belediyespor'un bir topu da direkten döndü.

Düzcespor tribün lideri Ümit Keleş yine maç öncesinde her iki takım kaptanına çiçek verdi .Düzcespor taraftarı yine coşku ile takımını destekledi. Kaynaşlı Belediyespor Düzcespor'a oranla daha diri göründü. Düzcespor özellikle ikinci yarıda kötü futbol oynadı. Her iki takımda centilmence futbol oynamaya çalıştı. Düzcespor puanını 54 yaparken, Kaynaşlı Belediyespor 33 puana yükseldi. Düzcespor haftaya Sivrikayasinerji ile oynarken, Kaynaşlı Belediyespor Düzce Belediyespor ile oynayacaktır.

Stat: Nurettin Zafer
Hakemler: Bilal Yılmaz,İdris Albayrakoğlu, Haydar Cüre
Düzcespor: Samet,Yücel (dk.46 Canberk),Serdar, Ahmet Sezgin, Serkan, Hakan,Soydan(dk.70 Tarık) Hüseyin,Cüneyt,Celal,Bahadır
Kaynaşlı Belediyespor: Ahmet, Soner,Volkan,Okan,Özgür,Necdet, Sinan, Mustafa (dk.55 Semih),Enes, Erol,Semih.
Sarıkart: Canberk dak.65 Düzcespor
Goller: dk.34 Hakan Düzcespor, dk.65 Semih Kaynaşlı Belediyesi

HABER: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...