Perşembe, Mart 13, 2014

Buruk sevinç

8 Mart malum Dünya Emekçi Kadınlar günü. Tüm Kadınlarımızın bu özel günlerini kutluyorum ve aynı günün akşamı saat 20:00’de Kuzuluk Ersoyspor ile Arifiye Büyükdere Şahin maçı vardı. Bu bir anlamda Kuzuluk Ersoyspor’un yenerse Şampiyonluğu garantilediği bir maç idi. Ne var ki o maçta koskoca Kuzuluk Mahallesi’nden maalesef bir elin parmakları kadar seyircisi yoktu. 19 maçta 97 gol atarak , 19 galibiyet alırken Şampiyonluğunu garantilediği maç sonrasında, bu durum oldukça vahim diyebilirim.


Geçtiğimiz sezonlarda küme düşmememe mücadelesi veren bu kulübümüz , tribünlerde o zaman en az 100 yada 150 seyirci ile oynardı. Acaba tarihinde ilk defa Süper Amatör Lig’e çıkan Martılara , bu lig zor mu gelecekte o yüzden seyirci gelmiyor. Bir başka deyimle , bu sezon kongrede Başkanlığa gelen Samet Soytürk’ün takıma bu başarıyı kazandırdığı için mi seyirci gelmez oldu Ama sıkıntı yok. Eğer neden bu ise , sevgili Samet Soytürk İstifasını verdi. Bari bundan sonraki son 3 maça gelinde futbolcu kardeşlerimiz moral bulsunlar. 22’de 22 yaparak Sakarya Futbol tarihinde kırılması güç bir rekorun sahibi olarak , Kuzuluk Mahallesini onurlandırsınlar.


Dedim ya Soytürk istifa etti. Amma son 3 maçta takımının başında kalarak , en azından bu onuru yaşayan biri olmakta en doğal hakkı. Tebrikler Soytürk ve ekibi.  Unutmadan söyleyeyim B.Şahinsporlu futbolcu kardeşlerim Kuzuluk Ersoyspor ile yaptığınız maçta neydi o . Sakatlıklar hepinize geçmiş olsun diyorum. İnanın içim sızladı o halinize. Maç 7-0 iken yaşadığınız sakatlıklar inanın beni üzdü ve o maçın 64’ncü dakikasında , yaşanan sakatlıklardan saha içinde 6 kişi kalınca , hakem normal olarak maçı tatil etti. Ne diyeyim size , Allah başka sakatlıklar yaşatmasın.


Ayağına Sağlık Semih Son iki haftadır Karasuspor galip geldiyse , bunda en büyük pay sahibi Semih Bayrak’tır. Evet Mudurnuspor karşısında alınan galibiyette kendi becerisini gösteren Semih , bir hafta sonra fırsatçılığını ve takipçiliğini gösterirken Eskişehir Sağlıkspor galibiyetinde büyük pay sahibi idi. Kendisini buradan tebrik ediyorum, eski golcü kimliğine büründüğü için. Bu da çok önemli bir gelişim tabi ki , böyle kritik gollere ihtiyacımız var.


Doğru belki iki haftadır zor kazanıyoruz ama vardır bunun da bir nedeni. Önemli olan kazanmak. Futbol iyi yada kötü , ben buna bakmam. Önem verdiğim tek şey alınan üç puana bakarım. Umarım bu hafta oynayacağımız Düzce Beyköyspor maçından da üç puan ile döneriz. Gerçi umarım dedim ya aslında ummaktan öte , takımdaki tüm futbolcu kardeşlerim bunu yapacak kadar kaliteli futbolcular. Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9ncu Grupta son 5 haftaya girirlirken , kendi kalitelerini gösterip sezon sonunda gülen ve ilk defa oynadığı BAL’da  kalan taraf olurlar.


Bir sözümde taraftarımıza. Kuzeyde iki komşu İlçeyiz. Nedir bu kavgalar. Bizler birbirimize destek olacağımıza , tam aksine hem köstek , hem de sonucunda telafisi olmayan kavga neden? neyi paylaşamıyoruz futbolda yenmek de var yenilmekte. Ama bu tür kavgalar kimseye yarar sağlamaz. Tam aksine kendi takımlarına zarar veriyorlar. Şöyle ki henüz maçın  başlarındayız golü de bulmuşuz ancak ; çıkan o kavga inanın saha içindeki tüm futbolcularımızın motivasyonunu bozdu ve malum o kavganın en hararetli anında rakipten golü de yedik.


Eskişehir’de bile taraftarı olmayan rakibimize , yaklaşık 50 kişilik gurup destek verdi. Elbette bu sizlerin sayesinde oldu. Sevgili Kocaalili ve Karasulu futbol sever kardeşlerim , biliyorumki hepiniz Lise talebesisiniz. Kısacası okumuş çocuklarsınız. Bu yaptıklarınız ne Kocaalispor’a , ne de Karasuspor’a fayda getirir. Tam aksine zararın daniskasını verir. Lütfen bir an önce bir araya gelin ve hep beraber el ele takımlarınıza destek verin. Bu hafta oynayacağımız Düzce Beyköyspor’dan üç puanla döneceğimizden eminim İyi yada kötü oynasak da , futbol şansı bizden yana. Hadi sevgili futbolcu kardeşlerim , bu deplasmandan üç puan alıp dönelim ve Ligde puan olarak hak ettiğimiz yerde olalım. Şen ve esen kalın.


 


YAZI: AHMET ŞEN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...