Cumartesi, Mart 15, 2014

Amatörün doktorunda teşhisler (5)

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu maçlarına teşhis koymaya gelen Doktorumuz, teşhis koyamamaya başladı mı desek, teşhisler ters mi tepiyor desek bilemedim!



Modafen-Esenyurt İncirtepe: Modafen takımında, Albayrakspor’a karşı alınan yenilgi sonrası teknik direktör değişikliği yaşandı.  Çoğu maç öncesi kampa giren Modafen, kampa girdiği Albayrakspor maçından 2-1 yenilgi ile ayrıldı. Esenyurt İncirtepespor ise çıkışta olan Sarıyer Yenimahallespor’la berabere kaldı. Modafen bu maçı kazanır ve kaldığı yerden devam eder.

Levent-Küçükköy: İki moralsiz takımın karşı karşıya geleceği maç nefesleri kesecek. Leventspor iyi oynadığı maçı mağlup kapattı. Küçükköy ise tam 3 puanı aldım derken beraberlikle ayrıldı. Her iki takım açısından da zor geçecek karşılaşmanın kazananı olmaz.


Bayrampaşa Tunaspor-Nişantaşı:  Feriköyspor’a tek golle kaybeden Bayrampaşa Tunaspor 3.yenilgisini aldı. Nişantaşı ise haftalardır kazanamıyor ama genelde tek farkla mağlup oluyorlar. Bayrampaşa Tunaspor bu maçı kazanıp puanını 16’ya yükseltir.


Sarıyer Yenimahalle-Feriköy: Sarıyer temsilcisi Esenyurt İncirtepespor engeline takıldı ve bir puanla sahadan ayrıldı. Feriköy ise kritik maçı kazanıp üst sıralara tırmandı. Bu maçın kazananı Feriköy olur. Ancak Sarıyer Yenimahallespor’un bir hafta oynadığı futbolla diğer hafta oynadığı futbol birbirini tutmuyor.


İFA-Çengelköy:  Avcılar Belediyespor galibiyeti ile yeniden moral kazanan İFA ile Leventspor karşısında 2-1 geriden gelip maçı kazanan Çengelköyspor karşı karşıya gelecek.  Çengelköyspor, Merkezefendi Stadı’na oldukça alışkın. Bu maçta kazanan olmaz ve puanlar paylaşılır.

Kartal Belediyespor-Albayrakspor: Kartal Belediyespor son dakika golü ile Küçükköy’den puan alıp haftalar sonra puanla tanıştı. Her ne kadar kazanamasalar da bu gol Kartal temsilcisine moral oldu. Albayrakspor ise farklı mağlup olduğu maçtan sonra hemen toparlanıp Modafen’i mağlup etti. Bu maçtan da kazanan çıkmaz.

Erokspor-Avcılar Belediyespor: Erokspor, Nişantaşı’nı 2-1 mağlup etti. Avcılar Blediyespor’da aynı skorla İFA’ya kaybetti. Avcılar temsilcisi ikinci yenilgisini alırken 14 puanda kaldı. Erokspor’un 11 puanı var. Bu maçı mutlak kazanmak zorundalar. İki takımın da oyun yapısı hemen hemen aynı olmakla birlikte bu maçtan Avcılar temsilcisinin galip geleceğini düşünüyorum.


 

3 yorum:

doktor bu kadar isabetsiz tahminlerle herhalde hekimlike veda edersin dedi ki...

doktor bu ne reçete böyle.ameliyatta kurtarma hastaları resmen geberdiler

doktor dedi ki...

doktor sen sakın iddaa falan oynayayım deme =)

Mücahit dedi ki...

Doktor İfa'nın maçlarında hep böyle tahminler yap iyi totem yapıyosun hep tersi çıkıyor :)

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...