Salı, Ocak 21, 2014

Zeytinburnuspor itiraz etti

İstanbul 1.Amatör Lig 12.Grubu 3'ncü sırada bitiren Zeytinburnuspor, Çankırı Marufspor'un şampiyonluğuna itiraz etti.



Mavi-beyazlıların Başkanı Ünal Tombulel, dün TFF İstanbul İl Başkanlığına giderek, Çankırı Marufspor'da forma giyen Nihat Kılıç'ın lisansında geçmiş yıllarda tahrifat yapıldığını ileri sürdü ve futbolcunun esas adının Hamza Kılıç olduğunu iddia etti.


IMG_9154
Dün itibari ile resmi müracatımızı yaptık, top şimdi Federasyonda. Çankırı Marufspor'un şampiyonluğunun iptalini istiyoruz diyen Tombulel şunları söyledi: "Bize Çankırı Marufspor ile Sarıyer'de oynadığımız maç esnasında bu bilgi verildi. Bu futbolcuya geçtiğimiz sezon da Esenler'deki bir maçta rakip takım tarafından aynı konu ile ilgili itiraz olmuş fakat Federasyona resmi başvuru yapılma noktasında geri durulmuştu. Biz evraklarımızı hazırladık, öyle yalan yanlış belgeler ile değil. Her şeyi ortaya çıkartan gerçekci evraklarla Federasyon'a gittik. Haklılığımız ortaya çıkacak" dedi.


Biz yanlış yapacak bir camia değiliz
Konu hakkında görüşlerine başvurduğumuz Çankırı Marufspor'un Başkan Yardımcısı Yüksel Kır ise iddiaları kesin bir dille yalanladı ve "Biz, Çankırı Marufspor olarak sütten çıkmış ak kaşık gibiyiz. Yeni bir camiayız ve tamamen sahada kazanarak, bileğimizin hakkı ile başarı peşinde koşuyoruz. Bundan sonra da böyle devam edeceğiz. Yanlış yolda değiliz, futbolcumuz ile ilgili iddiaları da gülünç buluyoruz. Nihat'ın herşeyi doğrudur. Futbolcumuza en baştan beri inanıyoruz. Zeytinburnuspor'un niyeti şerefimiz ile hak ettiğimiz şampiyonluğa leke çalmaktır" dedi.

HABER: ALİ KEMAL DEMİR


 

7 yorum:

seyirci dedi ki...

Zeytinburnuspor önce sahada kazanmayi ogrensin sahada kazanamiyor nelerle ugrasiyor yazik koskoca camiayi ne hallere getirdiler

OFLU dedi ki...

ALLAH Yanlışı savunacak kadar cahil, Doğruyu inkar edecek kadar nankör yapmasın Amin ..

ali kahraman dedi ki...

eger Ünal Tombulel...Zeytinburnusporda başkanlık yapıyorsa....vay oranın haline....yılların takımı niye bu hallere düşmüş belli zaten..bu tip adamlara nasıl müsade ediliyor....ve başkan oluyor....

Hasan dedi ki...

Yahu arsızlıgın yüzsüZlüğün 2 yüzlülüğün daniskası bu yaptığınız sahada 6-0 mağlup olmuş bi takımın var dönüp kendine ben nerde yanlış yapıtında şampiyon olamadım demek varken kalkıp bize çamur atıyorsunuz :) daha macın 10dk sı kırın bunların ayağını diyen yoneticin degilmiydi ama normal sende haklısın o takım O gruptan çıkamıcak böle oyunlara başvurman normal bende Zeytinburnu'nda oturuyorum ve senin yönettiğin zihniyet yüzünden Zeytinburnu'nu desteklemiyorum bile.

bayram dedi ki...

6 0 ada itiraz edin belki duzeltirler

mustafa dedi ki...

ANLAŞILAN ZEYTİNBURNU SPOR YÖNETİCİLERİNİN AKLINDAN ZORU VAR..! GEÇEN SEZONDA AYNI SENARYOLAR ORTAYA ÇIKMIŞTI VE MARUF SPOR CAMİASI BUNDAN HABERDAR OLMASINA RAĞMEN DOĞRULUNDAN EMİN OLDUĞU İÇİN NİHAT KILIÇ ADINA HERHANGİ BİR TEŞEBBÜS'TE DAHİ BULUNMAYA GEREK GÖRMEMİŞTİR. AMA NEDENSE KENDİSİNİ YÖNETİCİ SANIP YILLARIN GÜZİDE KULÜBÜ ZEYTİNBURNU SPOR'U BATIRAN AKLI EVVELLER ACABA BİR ŞEY ÇIKARTABİLİRMİYİZ DİYE KENDİLERİNİ YIRTIYORLAR'Kİ KENDİ BAŞARIZSIZLIKLARININ BU ŞEKİLDE ÖRTBAS EDEBİLİRMİYİZ DERDİNDELER. ONLAR'A NASİHATIM DAHA FAZLA BİR YERLERİNİ YIRTMAK İÇİN UĞRAŞACAKLARINA ZEYTİNBURNU'NU DAHA FAZLA BATAĞA SAPLAMADAN BİR AN ÖNCE KULÜBÜ İŞİN EH'Lİ OLAN DÜRÜST KİŞİLERE BIRAKMAYI DENESİNLER.

ZEYTİNBURNULULAR dedi ki...

BİZİM BÜYÜKLÜĞÜMÜZÜ BİLEN BİLİR !
BU SENE ŞAMPİYON YİNE TARAFTAR ÇANKIRI BURAYA GELİRKEN DİZLERİ TİTRİYORDU BU KADAR KORKAK OLMAYIN DELİKANLI GİBİ KARŞIMIZA ÇIKIN GEREKTİĞİNDE HAKEMDE DÖVDÜK YÖNETİCİDE TARAFTARDA SAKIN YOLUN ZEYTİNBURNU SINIRLARINA DÜŞMESİN ÇANKIRI MARUF !

İSTANBULUN KRALI HER ZAMAN BİZİZ GENÇ ZEYTİNBURNULULAR !!!!!!!!

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...