Pazartesi, Ocak 13, 2014

Yeşil Ilgazspor üç puanla başladı

İstanbul U-19 1. Ligi 12. Grup'ta evinde İkitellispor'u konuk eden Yeşil Ilgazspor sahadan 2-0 galip ayrılarak yeni sezona üç puanla başladı.


 

Yunus Yavuz, Mete Baydak, Ertuğrul Yolcu hakem triosunun görev yaptığı mücadelenin ilk yarısında konuk ekip İkitellispor topa daha çok hakim olan ve oyunu yönlendiren taraftı. Yeşil Ilgazspor ise oyunu kendi yarı sahasında kabul ederek, savunma arkasına atılan uzun toplarda Fatih'le gol aradı. Yeşil Ilgazspor'un pivot santraforu Fatih güçlü fiziği ve uzun boylu olmasına rağmen süratiyle de İkitellispor defansına zor anlar yaşattı.

 

31. dakikada yine savunma arkasına sarkan Fatih önce kaleciyi çalımladı, ardından ilk pozisyonda yere düşmesine rağmen araya girmek isteyen savunmadan topu bir kez daha kurtaran Yeşil Ilgazspor'un 9 numarası Fatih topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

34. dakikada konuk ekip İkitellispor'da Zafer'in etkili şutunda top az farkla auta gitti.

44. dakikada Fatih bir kez daha ceza alanı içinde topla buluşmak üzereyken yerde kaldı, Yeşil Ilgazsporlu oyuncuların penaltı beklentileri arasında oyun devam etti ve ilk devre ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile noktalandı.

 

İkinci yarıya yine İkitellispor baskılı başladı ve özellikle 50 ve 60. dakikalar arasında üst üste gelişen ataklar nedeniyle maçın tek kaleye dönmesiyle birlikte Yeşil Ilgazspor savunması bir hayli bunaldı, ancak İkitellispor aradığı golü bir türlü bulamadı.

75. dakikada hızlı gelişen ev sahibi atağında sol çaprazdan iyi bir vuruş çıkartan Berk farkı ikiye çıkartan golü attı: 2-0.


Ev sahibi 10 kişi
77. dakikada ikinci sarı kartını görerek oyundan atılan Burak Yeşil Ilgazspor'u on kişi bıraktı.

80. dakikada Onurcan'ın uzak mesafeli enfes şutunda İkitellispor gole çok yaklaştı ancak bu pozisyonda kaleci Mert harika bir kurtarışla topu kornere tokatladı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Yeşil Ilgazspor sahadan üç puanla ayrılan taraf oldu.

 

NOT: Saha komiseri Oğuz Türkmen'e teşekkürler.

 

HABER-FOTOĞRAF: ULAŞ BÜTÜNER

[gallery link="file" columns="5" ids="104875,104876,104877,104878,104879,104880,104881"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...