Pazar, Ocak 12, 2014

'Farklı yenilgiye mazeret arıyorlar'

Kaynarcaspor Genel Kaptanı Nurettin Küçükosman, Valide Tayfunspor'un Kaynarca Stadı'nda yaşadığını öne sürdüğü olayları yalanlayarak "Şampiyonluğumuza gölge düşürmek istiyorlar" dedi.



Küçükosman yaptığı açıklamada, "Valide Tayfunspor cephesi bir futbolcularına kasti darbe vurulduğu iddiasında. Böyle bir şey kesinlikle söz konusu değil. Öncelikle futbolcu kardeşimize geçmiş olsun diliyoruz. Karşılaşma sırasında iki futbolcu çarpıştı. Ambulans çağırdık, Tayfunsporlu kardeşimiz hastaneye kaldırıldı. Konuyla ilgili olduk, akşam 22.00 gibi aradık, hocaları teşekkür etti,  '1 güne çıkar, durumu iyi' yanıtını aldık. Tayfunsporlular bırakın tepkiyi, ilgilendiğimiz için bize teşekkür mesajları attı, bunları kamuoyuyla da paylaşabiliriz" dedi.


Nurettin Küçükosman, maçta yaşananlarla ilgili olarak da, "Futbolcular arasında saha içinde sürtüşmeler olabilir ancak iddia edildiği gibi vahim olaylar olmamıştır, kabul etmiyoruz. Ligin ilk yarısında bize kötü muamele yapıldı, futbolcuma saha içinde edilen küfrü ben dışarıdan duydum ancak sesimizi çıkarmadık. Biz çıkıp futbolumuzu oynuyoruz. Valide Tayfunspor'u da 10-0 yendik. Sanırım bu farklı yenilgiye mazeret bulmak için bazı şeyleri sayın başkanlarına farklı aksettirdiler. Valide Tayfunspor Kulübü'nün bu tavrını doğru bulmuyorum. Açıklamaları yalan ve uydurma. Şampiyonluğumuza gölge düşürmeye çalışıyorlar" dedi.


Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...