Cuma, Ocak 17, 2014

Yaldız: Herkesi şaşırtmaya devam edeceğiz

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Sarıyer Yeni Mahallesispor’un genç Yöneticisi Emre Yaldız, Sitemize açıklamalarda bulundu.



Geçtiğiz sezon mücadele ettiği 1.Amatör Ligde şampiyonluğu son iki maçta kaçıran ve ikinci olarak Süper Amatör Lige terfi eden Sarıyer ekibi, mütevazi kadrosu ve kısıtlı imkanlarına rağmen çoğu kimsenin beklemediği bir şekilde başarılı sonuçlar aldı ve hafta için sahasında Bağlarbaşıspor’u mağlup etmesi halinde Bölgesel Amatör Lig için Yükselme Grubu maçları oynamaya hak kazanacak. Başkanlığını Sarıyerspor’un efsane yöneticilerinden Eyüp Odabaşı’nın kardeşi Arif Odabaşı’nın yaptığı kırmızı-beyazlıların başarılı Yöneticisi Ahmet Emre Yaldız ile Yeni Mahallespor’u konuştuk.


IMG_8397 
Bu başarıyı bekliyor muydunuz?
“Biz mütevazi bir bütçeyle kurulmuş bir takımız. Hedefimizi futbolcuların performansı belirliyor. Hiçbir zaman iddialı söylemlerde bulunmadık. Ancak geldiğimiz noktada yaptıklarımızı da görüyorsunuz. Biz daha iyisini de yaparız. Sezon başında bizi düşme adayı gösterenler yanıldılar. Fakat, Yönetim olarak bizler “Sarıyer Yeni Mahallesispor başarılı olacak” diyorduk, buna inanıyorduk. Şu ana kadar da gayet iyi gidiyoruz.


 


Lig devam ederken başarılı olduğu halde Teknik Adam değişikliğine gittiniz, Bülent Hoca ayrıldı. Ayrılırken de çok güzel açıklamalar yaptı. Bunu izah eder misiniz?
Bülent Hocamız bizi 2. Amatör Liden alıp büyük başarılara imza atarak Süper Amatör Lige kadar çıkardı.  Tamamen kendi inisiyafi ile gelişen bir olaydı ayrılığı. Bize “artık kan değişimi olması gerektiğini” belirterek istifa etti. Saygı duyduğumuz bir isim. Halen de görüşürüz ve bizim içimizden birisidir Bülent Akatay Hocamız. Kulübümüze büyük hizmetleri geçti, kendisine sizin aracılığınızla tekrar teşekkür ederiz.


 


Sezona başlarken ligde kalmayı mı, yoksa Bölgesel Amatör Ligi mi hedeflediniz?
Kulübün bütçesi doğrultusunda birkaç nokta transfer yapıp, kadromuzdaki eski arkadaşlarımızla ve genç arkadaşlarımızla harmanlayıp ilk sene hedefimiz orta sıralarda mücadele etmekti. Önce hazırlık dönemimiz iyi geçti, ardından lige iyi başladık. Takım olarak iyi bir birlik ve beraberlik yakaladık. Amacımız güzel şeyler yapmaktı. Takımın son haftalarda giderek yükselen bir grafiği var ve bu bizi çok mutlu ediyor. Moral-motivasyon olarak da arzu ettiğimiz seviyede olduğumuzu ifade etmek isterim. İçerde dışarıda iyi oynuyoruz. Daha iyisi olur mu derseniz, kadromuz kısıtlı ve daha iyisi olmayabilirdi, ancak futbolcu grubumuz müthiş bir performans sergiliyorlar. Takım olarak direnliyiz ve kenetlendik. Başarının esas anahtarı da budur zaten. Kadromuz sıkıtlı diyorum gerçekten de durum bu. Ancak inanılmaz maçlar kazandık. Taraftarımız da takıma her zaman itici bir güç oldu. Sezon başında değil ancak şimdi Sarıyer’in Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcisi olmayı istiyoruz.


 


Yükselme Grubuna kalmaya çok yaklaştınız. Bu gerçekleşti diyelim, bundan sonra ne yaparsınız?
Aslında çok zor daha 1 maçımız daha var, Sarıyer Yusuf Ziya Öniş Stadında oynayacağız bu maçı. Matematiksel olarak durumumuz tam kesinleşmedi. Eğer Yükselme Grubuna kalırsak, gene herkesi şaşırtmaya devam ederiz.


 


Takıma başarı konusunda güveniyor musunuz? Yükselme Grubu için takviyeler olacak mı?
Kesinlikle takımımıza güveniyorum. Arkadaşlarım çok iyi niyetli ve dürüstler. Tabi ki de bizim de eksiklerimiz var birkaç nokta transfer yapacağız. Bunun için bazı isimlerle görüştük, takıma uyum sağlayabilecek, bize katkı sunacak arkadaşlarımıza bünyemize kazandıracağız.


 


"Yöneticiler olarak çok ciddi fedakârlık yapıyoruz" dediniz...
Kesinlikle semt aşkı. Yönetici ağabeylerim olsun Başkanımız olsun hepimiz Sarıyerliyiz. Gerçek den Yönetimimizde çok önemli Sarıyer de söz sahibi insanlar var. İşlerini güçlerini bırakıp, maçlara geliyorlar, Yönetici gibi değil ağabey gibi destek veriyorlar. Bu kesinlikle aşk, Sarıyer aşkı, Yenimahalle aşkı. Zaten diğer türlü kimse bu yükün altına girmek istemez.


 


Hem saha sonuçları hem de maçlardaki olaylarla gündemden düşmüyorsunuz, bunu anlatır mısınız?
Önce içerde ve dışarıda aldığımız galibiyetlerle konuşuluyorduk, hiçbir sorun yoktu. Puanımız arttıkça meyve veren ağaç taşlanır misali olaylar buralara kadar geldi. Ben de çok şaşırıyorum. Bizim kimseyle bir husumetimiz yok, biz sadece isimize bakıyoruz. Bu tür olayların kimseye bir yararı olmaz biz olaylara böyle bakıp elimizden geldikçe önüne geçmeye çalışıyoruz. Ortamı germek yerine herkes biraz daha sakin olmalı.


 


Sezon için size haksızlık yapıldığını veya önünüzün kesilmeye çalışıldığını düşünüyor musunuz?
Kesinlikle düşünmüyorum. Maç sahada kazanılır. Bunun dışında bir şey düşünen sadece kendini kandırmış olur.


 


Kulübünüz ile ilgili düşünceleriniz nelerdir?
Ben hayatı futbol olan bir ailede yetiştim. Elimden geldiği kadarıyla amacım Sarıyer’e hizmet etmek. Şuan takımımız da olan futbolculardan olsun gelecek futbolcularımızdan olsun Türk futboluna kazandırabilirsek ne mutlu bize. Örneğin Melih Nişancı, Yenimahalle Spor Kulübünden yetişti ve Sarıyerspor’a transfer oldu şimdi genç milli takımda. Bu sene kadromuza kattığımız Şükrü Eracun, Çanakkale Dardanelspora transfer oldu. Şimdi size soruyorum bu parayla ölçülebilecek bir mutluluk mu. Biz yönetim olarak tek amacımız budur. İnşallah devamı da gelir.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

11 yorum:

İfalı dedi ki...

Keser döner sap döner gün gelir hesap döner. İnşallah bağlarbaşını yenersinizde playoff ta kalan hesabımızı görürüz. Intikamımız acı olacak inşallah gelir kulubedeki yerini alırsın

ifalı serdar dedi ki...

inş allah bizim istek ve arzumuzda bu sizin play off kalmanız play off kaıında ettiginiz o küfürler yaptığınız artistlikler bunlarin hesabı sorulacak sarıyermiş he nerede ifalı he siz bi playoff gelinde ozaman görüşüüz en cok biz seviniriz sizin play off kalmanıza

sarıyerli dedi ki...

bu yorumlar ifanın ne kadar pislik olduğunu gösteriyor zaten

sariyerli dedi ki...

Ulan ococugu kendinizi ne saniyosun halkali bebeleri keseriz sizi gorursunuz o zaman

yenimahalle dedi ki...

yahu bu haberin yorumlarini bari kirletmeyin. ilk macta 4-5 adamimiza 50 kisi saldirdiniz. iste bu sizin delikanlilik anlayisiniz. ben sizin Ayazaga'da nasil polise sigindiginizi da hatirliyorum. madem o kadar erkektiniz orada da kacmayacaktiniz. ama ayazaga'daki olaylarda karsinizda 4-5 cocuk degil yuzlerce kisi vardi. bu da size ters geldi tabi. biz ilk macta bize yaptiginiz onca olaya karsi biz size haketmemenize ragmen sariyer'de cok iyi davrandik. playofflarda ins karsilasiriz ve size gereken dersin yine sahada veririz merak etmeyin.

makko dedi ki...

Yaa Siz nasıl adamlarsınız.Hakkınızda bişey yazılmıyor halan Kuyruk acınızı çıkarmaya çalışıyorsunuz.Siz önce istanbul sporu yenin yükselin sonra playofta zaten karşılaşırız biz sizi orada bekleriz ama önce siz bi çıkın oraya.Bizim kimseyle acımız kuyruk yaramız yok biz çıktık aslanlar gibi sizi 2_0 yendik.Sizler gibi dışarıda 1 kişiye 50 kişi saldırıp aciz bir davranışta bulunmadık biz böyle delikanlıyız.Çünkü SARIYERLİYİZ Acize el kaldırmayız.Hee bide şunu demeden geçemicem.Sarıyer Taraftarı dediğin zaman profesyoneldir sizin gibi amatörlerle işi olma :) Tabii playofa çıkarsanız Bide orada Kaşınırsanız Ufakbi TOKATLAMA YAPARIZ Oda size kalmış Kaşınız sanız.Neyse fazla kafa ütülemiyim PLAYOFTA GÖRÜŞÜRÜZ.Haddinizi bilin Önce playofa çıkın ondan sonra konuşunn.Biz SARIYERLİLER KONUŞMAYIZ İCRAATIMIZI YAPAR ÇIKAR GELİRİZ BİZİ BİLENLER BİLİR SİZ BİLMEYENLERDE BURADAN KURU SIKI YAPARSINIZ.:):):

ifalı dedi ki...

merak etmeyin sarıyerli delikanlılar playoff böyle artist artist konuşucakmisiniz yüreginiz yeticekmi maca gelmeye gün ola harman ola

beyaz martilar dedi ki...

Ifalilar gbi klavye delikanliligi yapan baska taraftar gormedim. Isiniz gucunuz burda laf kalabaligi yapmak. Bizim tarihimize kimlerle ugrastigimiza anca tvden bakarsiniz. Playofta goruscez dicem de oda zor be kardesim istanbulu nasil yenceksiniz. Ama her turlu karsimiza cikarsiniz. Tribun dersini vericez sizlere rahat olun

emre dedi ki...

beyler artık bunlarla hesabımız play-offlara kaldı yeni mahalle nere biz nere boş verin yarınki şampiyonluk maçına organize olalım o gün geldiği zaman bunlarla o zaman ilgilenelim şimdi tek amaç yarın maçı kazanmak

emre dedi ki...

inşallah canım ya :)

emre dedi ki...

bu dediklerine emin ol sende pişman olacaksınız emin ol !

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...