Çarşamba, Ocak 01, 2014

Tophane Tayfunspor'dan rahat galibiyet

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grup karşılaşmasında Beyoğlu Belediyesi Sütlüce sahasında Tophane Tayfunspor, Ataköy Çobançeşmespor ile karşılaştı. Karşılaşmayı Tophane Tayfunspor 4-2 kazanarak rakibini düşme korkusu içerisinde bıraktı.


Oyuna çok iyi başlayan Tophane Tayfunspor 4.dakikada gole ulaştı. Soldan yapılan faul atışının başına geçen Alper Şafak Taç penaltı noktasına çok iyi orta yaptı. Topu iyi takip eden Yusuf Gezen çok güzel bir kafa vuruşu ile takımını 1-0 öne geçirdi.


 


Bu golün hemen ardından 7.dakikada bu sefer soldan Yunus Keklik çok güzel bir orta çıkardı. İlk golün asistini yapan Alper Şafak Taç’ın kafa vuruşu ağlarla buluştu 2-0.


 


10.dakikada Yunus Keklik’in Yakup’un, Sercan tarafından düşürülmesi ile kazanılan penaltıyı Tophane Tayfun’dan Enes Çetin gole çeviremedi. Ataköy Çobançeşme kalecisi Muhammet Aydınalp çok güzel bir reflekse köşeye giden topu çıkardı.


 


17.dakikada Alper Şafak Taç’ın korner atışında ilk golün sahibi Yusuf Gezen yine çok iyi yükseldiği topa kafa vurdu takımını 3-0 öne geçirdi. İlk yarıda Ataköy Çobançeşmede 2 oyuncu değişikli oldu. Bu gol karşılaşmanın ilk yarı skoru oldu.


 


İkinci yarıya ev sahibi ekip yine hızlı başladı ve 55. dakikada Mehmet Güvenç kazanılan penaltıyı gole çeviremedi. İlk yarıda bir penaltı kurtaran Ataköy Kalecisi Muhammet Aydınalp, Kemal Ürkmez’i yere düşürünce kırımızı kartı görerek takımını 10 kişi bıraktı. Yerine kaleye geçen Batuhan Uluşan ikinci penaltıya yine gol izni vermedi. 65.dakikada oyuna sonradan giren Şakir Kepekçi uzakda sert vurdu takımını 4-0 öne geçirdi.


 


Oyunun ilerleyen dakikalarında Ataköy Çobançeşmespor’dan Murat Açıkel ve Penaltıdan Gökhan Yeksan ‘ın golleri maçın sonucunu ilan etti 4-2. Tophane Tayfunspor aldığı bu galibiyetle puanını 30 yaptı ve haftaya Nişantaşı ile oynayacak. Ataköy Çobançeşmespor bu yenilgi ile 23 puanda kaldı ve haftaya maçı olmadığı için düşme korkusunu çok yakından hissetmeye başladı.


 


STAT: Beyoğlu Belediyesi Sütlüce
HAKEMLER: Bestami Uyumaz, Furkan Uygan, Aşkın Şahin
SAHA KOMİSERİ: Hüseyin Yaradankul
TOPHANE TAYFUNSPOR: Umut, Mehmet, Ahmet Güçlü, Yusuf, Bahadır, Ahmet M. Oran, Murat, Alper, Kemal, Enes, Yunus
YEDEKLER: Melih, Tevfikcan, Oğuzhan, Rıdvan, Emrah, Şakir, Rıfat,
ATAKÖY ÇOBANÇEŞME: Muhammet, Meriç, Onur, Gökhan, Anıl, Doğaç, Mert, Akın, Tamer, Murat, Yakup
YEDEKLER: Batuhan, Burak, Yusuf, Kaan, Murat Mert, Ayadeji, Oğuzhan


HABER: SERKAN YILDIZ


[gallery link="file" columns="4" ids="102643,102644,102645,102646,102647,102648,102649"]

2 yorum:

Frenc dedi ki...

bu galibiyete ihtiyacınız vardı zaten

Frenc dedi ki...

Önemli bi galibiyet...

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...