Çarşamba, Ocak 15, 2014

Sütlüce’nin kaptanı Beykoz maçında sahada!

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup ekiplerinden Sütlücespor’un Başkanı ve aynı zamanda faal bir sporcu olan İlhan Aydın Kartal, 19 Ocak 2014 Pazar günkü Beykoz maçında takımının başında sahaya çıkacak.



DSCF1291
Şampiyonluk maçında oynamıştı
4 Şubat 1962 doğumlu Sütlücespor Kulüp Başkanı İlhan Aydın Kartal, geçtiğimiz sezonun son maçı olan Mecidiyeköyspor müsabakasında da takımının başında sahaya çıkmış ve 45 dakika forma giymişti. Sütlücespor bu maçı 4-2 kazanarak grubunu lider bitirmiş ve şampiyon olarak Süper Amatör Lige terfi etmişti.


DSCN0049 
Antrenmanlarda yer alıyordu
Sezon başında hazırlık çalışmalarına muntazam katılan ve takımın sezon içindeki antrenmanlarına yoğun işlerinden fırsat buldukça iştirak eden İlhan Aydın Kartal’ın, Avcılar Belediyesi Firüzköy Stadında oynanacak olan Beykoz 1908 A.Ş. maçında sahada yer alacağı öğrenildi.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


[gallery columns="4" ids="105589"]

5 yorum:

ZEKİ dedi ki...

çok guzel bı olay ama bu kadar krıtık bı haftada olacak sey değıl bu tamam başkan guzel bışey yapıyor ama yaşından dolayı bellı bı performans gosterebılır ve kume duşme potasında olan dıger takımlara zarar verebılır bu bu grupta kader haftası çunku ınşallah hak yenmeden emek çalınmadan geçecek bı hafta olur saygılar...

tarafsız dedi ki...

fatih için çok zor bi karşılaşma olacak..... beykozda oturup beykoza karşı mücadele etmek, helede beykozun bu zor durumunda...spor ahlakına hiç kimse hiç bir şey diyemez,ondan hiç şüphe yok ama allah kaleci şansını bol etsin bu maçta fatih.....ayağın kaysa,ters bi gol yesen, mazallah insanlar seni tanımadan bi sürü şaibe uydurur....allah yardımcın olsun...

mehmet keleş dedi ki...

baştan aşağı şaibe kokan bır maç.

amatör takipçi dedi ki...

bir kişinin aynı anda yönetici ve futbolcu lisansı çıkarmaması gerekiyor diye birşey hatırlıyorum. Buradaki durum tam nedir? Ali kemal abi yada işin doğrusunu bilen biri varsa açıklıyabilir mi? Teşekkürler.

akd dedi ki...

İlhan Aydın Kartal'a, geçtiğimiz sezon futbolcu olarak lisans çıkartılmıştı. Resmi olarak da Sütlüce Spor Kulübü Başkanı. Ancak Yönetici kartı olmadığını biliyorum. Sütlüce'de Mevlüt Sevim, Ali Sevim, Serhan Türk, Şerafettin Bayraktutan ve Şaban Arifan Yıldız'ın Yönetici kartı var. Federasyon iki tane de hariçten yönetici kartına müsaade ediyor. Sütlüce'de buna bezner durumda olan Hakan Güçlü ve Ercan Şentürk'ün Yönetici kartı var. Sayın İlhan Aydın Kartal'ın durumunda şu anda bir terslik görünmüyor.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.