Salı, Ocak 21, 2014

Süper Amatör Lige terfi maçları hafta sonu

İstanbul 1.Amatör Ligde gruplarını ikinci sırada bitiren ve 8’inin Süper Amatör Lige terfi edeceği maçlar hafta sonu oynanacak.



Tarafsız sahalarda tek maç eleme sistemine göre oynanacak olan 8 karşılaşma, TFF İstanbul İl Başkanlığı tarafından haftalık maç programına eklendi.


Ankara’ya durum soruldu
1.Amatör Ligde gruplarını ikinci sırada bitiren 16 takımdan birçoğunun TFF İstanbul İl Başkanlığına gidip, İASKF Başkanı Ali Düşmez ve TFF İl Başkanı Yemen Ekşioğlu ile görüştüğü biliniyor. Hatta, TFF Amatör İşler Kurulu’na İstanbul’daki takımların taleplerinin faks çekilmek sureti ile sorulduğu da inkar edilmesine rağmen bilinen bir gerçek.


Süper Amatör Ligde başarılar diliyorum!
16 takımdan 11 tanesinin Başkan ve Yöneticilerinin günler süren uğraşlarının nasıl bir sonuç vereceği tartışılırken, ben kendi yorumumu da habere katma gereği duydum ve şu sonucu çıkarttım. TFF Yönetim Kurulu ve Amatörlerden Sorumlu Üye olan Ali Düşmez ve yine TFF Yönetim Kurulu Üyesi olan Yemen Ekşioğlu’nun Ankara’ya faks ile durumu bildirmesi son günlerin moda deyimi ile ‘anlamlı’ olmuş. Zaten karar mekanizmasında en etkili isimler bizzat kendileri. Her iki ismin de TFF nezdinde ciddi bir ağırlığı var. Kendisi inkar etse de sayın Ekşioğlu’nun ben gönlünden geçeni zaten biliyorum. Ali Düşmez’in de niyetini de az-çok biliyorum. Düşmez ve Ekşioğlu alınacak kararda çok etkili olacak. Ben nihayetinde Ligi 2nci sırada bitiren 16 takıma şimdiden Süper Amatör Ligde başarılar diliyorum. Eleme maçından çekilmek isteyen bir takım var. Adını vermeyeceğim. Onlara da başarılar diliyorum.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

35 yorum:

tarafsiz dedi ki...

maçlar oynancakmı yoksa tam karak cıkmadımı tam olarak anlamadım

ömer dedi ki...

maçlar oynancakmı kesin tam bilgi varmı

felix dedi ki...

alın.. alın.. hatta üçüncüleri de alın da
süper amatörün kalitesi iyice yerlerde sürünsün.

Gürkan dedi ki...

Play off yayla kumkapı maçı ne zamana verilecek bir bilgisi olan var mı ?

akd dedi ki...

Pazar günü

akd dedi ki...

Maçlar oynanmayacak, ben bugün buradan yazıyorum.

Kartaltepeli dedi ki...

statlar bellimi

Rifko dedi ki...

Yıldırım bosna taraftarı cıkdırdı kalp ritmi bozuldu acıklayın artık sız gununu verın bızde yakalım orayı

Mustafa dedi ki...

Kartaltepeli yaziyi dikkatli okursan cevabi icinde sakli.editorun yorumunda ikinciler direk aliniyor sen daha dusmussun stadin pesine..

Taraftar dedi ki...

Ali Kemal Bey, inşallah dediğiniz olur ve ikinciler de direkt çıkar. Siz çıkar dediniz ama ne derece güvenebiliriz size? Teşekkürler, kolay gelsin.

gaal king dedi ki...

Hocam o değil de 3 maç cezalı oyuncu oynatan çankırı maruf küme düşecek mi biz yıldırım bosna olarak haftasonu kopacak kıyameti bekliyoruz bütün yıldırım kenetlendi maç oynansın kalbimizin ritmi bozuldu..görsel show tribün mahalleli futbolcular herkes kampta maç oynansin ikinci ligden sonra bu havayi bekliyor sevdalilar....iinşallah maç firuzkoyde olur pazar günü.....bekle firuzkoy istanbulu yakmaya geliyoruz ....YİLDİRİM LA UGRASANIN COCUGU OLMUYOR...KÜMEYE KÜMEYE ÇANKİRİ MARUF KÜMEYE....

akd dedi ki...

Bana güvenmeyin kardeşim. Benim sağım solum belli olmaz. Çok aferseniz ama böyle bir soru olur mu? "ne derece güvenebiliriz size?" İkinciler çıksa da ben yine üçüncü kalıyorum, benim için sorun yok. Ancak TFF için var, daha çok terfi eden takım, daha çok transfer demektir, Kulüplerin daha fazla bütçe ayırması demektir. Bu da TFF'ye gelen paracıkların devamı demektir. Ben olsam üçüncüleri de dahi alırım.

goal king dedi ki...

Başkan istanbulu yakmaya gidiyoruz...goal king. ..

akd dedi ki...

Çankırı Marufspor 3 maç cezalı oyuncu oynatmadı. Zeytinburnuspor'un itirazı başka bir konu üzerinde.

KAPTAN dedi ki...

abi marufun durumu nedir ?olay karışmış sanırım?Zeytin playoff oynayabilirmiş?

goal king dedi ki...

Zeytin boş yere mahkeme ye vermez hocam vardır tutunacak bir dalları..ateş olmayan yerden duman çıkmaz...maç oynansn hava güzel heyecan var pazar günü herkes colugunu çocuğunu alsın bu güzel havada maça gitsin kahve köşelerinde oturmak yerine birde çankırı maruf u tutan bir oflu vardı bir anda yok oldu

akd dedi ki...

Zeytinburnuspor, Çankırı Maruf için bir başvuru yaptı. Gerisini TFF bilir. Senin takım arkadaşlarından bir tanesi için yaptılar bu başvuruyu. Geçen senede konuşulan bir olay. Gerisini Nejat Hocana sor kardeşim.

honour dedi ki...

İstfitteki haftalık programda maçları göremedim. Anadolu yakası maçlarının yerlerini ve tarihlerini paylaşabilir misiniz?

goal king dedi ki...

Yıldırım la ugrasan iflah olmuyor. zeytin onları mahkemeye verdi..ilahi adalet

Kartaltepeli dedi ki...

oynanma ihtimalide yüksek mustafa

akd dedi ki...

Bülten Çarşamba günü yayınlanıyor. Yarın bakmanızı rica edeceğim.

kadir dedi ki...

Esas haksızlık gurubu ikinci bitirenlerin direkt terfi edememesinde ama sezon başında da bir kural koyuyorsan da onu uygulaman da gerekir.
Sonrada tutarsız olduğun konuşulur istfit olarak.

honour dedi ki...

Bülten yayınlanacak . Maç tarihleri belli olacak. Peki size göre maçlar oynanmayacakmı yada maçlar oynandıktan sonramı ikincilerin süper amatöre terfi kararı alınacak?

akd dedi ki...

Bana göre maçlar oynanır. Kararın sonra gelme durumu %90. Şimdi ben burada iyimser konuşuyorum. Bir tahminde bulunuyorum ancak dün akşam Play-Off oynayacak takımlardan birisi antrenman yaparken, onun rakini "nasıl olsa çıktık" diye antrenmanı iptal etti. Yine de dua ediyorum ve umarım haklı çıkarım.

OFLU dedi ki...

Her yerde aynı şey yazıyorsun Play off oynamaktan korktuğun için sanırım ALLAH gıybet edenlerin cezasını ahirete bırakmaz ne ekersen onu biçersin Nihat a geçen senede itiraz edildi adam evlilik cüzdanıyla maça geldi çamur atmak kolay Sen yaptığının yanlış olduğundan bile haberin yok sana göre iftira atmak çok normal bir şey sana cevap vermek aslında hata da sizler biz susunca meydanı boş sanıyorsun

Rifko dedi ki...

Kemallettın hocam yıldırımın macını ferızkoye alınsın lutfen anca oraya sıgarız hocam..rica etsenız hocam sıze zahmet

akd dedi ki...

Haklı çıkmak çok güzel bir duygu.

goal king dedi ki...

Ben gözümün gördüğü hiçbir şeyden korkmam oflu maç oynansin yazmisim oraya biz hakkimizla oynamak ve çıkmak istiyoruz .her zaman yıldırım çarpabilir dikkat et biz varken siz nerdeydiniz.ve biz hala varız rabbim ömür verdikcede hep var olacağız...Yıldırım bosna ......

onur dedi ki...

beyler kesin bilgidir ikincilerde direk cıkıyor play off kalkmıştır

Rifko dedi ki...

Kim dedi abı kaynak gosterın kesın bır sey deyın

Rifko dedi ki...

Kaynak ne abıcım

akd dedi ki...

Kaynak benim abiciğim

Rifko dedi ki...

Teseekkur ederız o zaman bızde mahhalleyı yakarız ne yapalım

goal king dedi ki...

C.tesi mahalleyi yakalim o zaman beş yüz tane meşale elimizde patlayacagina eğlenceye coskuya cevirelim bir çaçak oynayalım hayde brate mili

adsızz dedi ki...

http://www.tffistanbul.org/haber.aspx?id=1504 bır hafta daha ertelendı yazıyor

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...