Cuma, Ocak 03, 2014

Suat Ak: Herkese hakkımı helal ediyorum

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Yahya Kemal İdman Yurdu Teknik Direktörü Suat Ak, 2 yıldır görev yaptığı siyah-beyazlı ekipteki görevinden ayrıldı.



2 sezon önce düşme potasında aldığı Kulübü ilk sezonunda son ligde bırakan, bu sezon da sezonu 30 puanla tamamlayan Suak Ak, Genç takımı da Türkiye Şampiyonasına taşımıştı. Tecrübeli teknik adam görevden ayrılmasının ardından Yerel Futbol’a konuştu.


 


“Herkese teşekkür ediyorum”
“Çok güzel günlerim geçti ve geride çok farklı duygular bıraktım” diyen Suat Ak,  Yahya Kemal İdman Yurdu'nda başta Kulüp Başkanımız ve Yöneticiler olmak üzere tüm futbolculara ve taraftarlara şahsıma ve takıma vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum. Yahya Kemal İdman Yurdu'ndaki misyonumu tamamladım. Her zaman bana karşı sevgi ve saygılı olmalarından dolayı herkese teşekkür ediyorum. Sonuçlar bazen iyi bazen kötü de olsa biz her zaman başarı için çalıştık. Yahya Kemal İdman Yurdu'nun çok iyi yerlerde olmasını her zaman diliyorum. Çünkü camia olarak bunu hak ediyorlar. Gençleri de Yalçın Önem Hocama emanet ettim. Gözüm arkada kalmayacak. Ben herkese hakkımı helal ediyorum, üzerimizde hakkı olanlardan da bana hakkını helal etmelerini istiyorum” dedi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

1 yorum:

Soner sayın dedi ki...

Sevgili Suat hocam seninle tanışalı yaklaşık 2 sene oldu iyi kötü çok günlerimiz oldu Allah'a şükürler olsunki senin gibi bi hocayla çalışma şerefine Nail olduk sana hakkımız sonuna kadar HELALDİR

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...